Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  válasz Sanya #7 üzenetére

  "Mindegyik ország megfigyelhet akár újságírókat is, még akkor is, ha a direkt36 újságírói azt sugallják, hogy nem."
  Nem arról van szó, hogy nem tehetik meg, csak hogy kulturáltabb helyeken nem szoktak ok nélkül, pláne nem úgy, hogy valaki csak úgy azt gondolja, hogy hopp, nézzük meg, mi van a Béla telefonján.

  " Nem bűnmentes egyik újságíró sem, "
  Ez viszont így marhaság. Ha olyasmit követ el, ami miatt meg kell figyelni, akkor OK, de defaultból egy mezei oknyomozó nem indok erre.

  A D36 meg egy nemzetközi csoporttal együtt nyomozott Pegazus ügyben, és elég sok minden ki is derült. :D

  [ Szerkesztve ]

  Mutogatni való hater díszpinty

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  válasz Sanya #12 üzenetére

  "Igen. Amiatt van a brüsszeli bürökraták telefonján Pegasus, vagy a spanyol képviselők telefonján Pegasus "
  Forrást :D Amúgy valamit a spanyolokról talán hallottam, de az sem biztos, hogy legális állami akció volt, tehát ezeket nem a saját titkosszolgálatuk figyelte meg (pláne nem ilyen gagyi cuccot használnának).

  A D36, mint mondtam, egy nemzetközi csoport tagja volt, ezt pontosan lehet tudni, hogy kikkel nyomoztak közösen.

  "Érdekelne a biztos infód, hogy tényleg mezei oknyomozók. Tudod, tűzbe tennéd-e tényleg a kezed értük?"
  Miért, az nemzetbiztonsági kockázat, hogy korrupciós ügyeket tárnak fel? :D Bár bizonyos szempontból igen.
  De az elég öngól lenne, hogy mutogatják magukat public újságíróként, miközben sötét dolgokon ügyködnek :D

  [ Szerkesztve ]

  Mutogatni való hater díszpinty

 • hallador

  addikt

  válasz Sanya #15 üzenetére

  Ok, de hogy hogy senkit nem tartóztattak le ebből a csapatból, mert az, hogy egy állam vezetőjét megfigyelik az még ok, mert ennek évszázados hagyományai vannak, de ennek kevésbé, hogy azért szállunk rá valakire, mert tolvaj aladár az Adrián nyaralgat kenőpénzért, és pont az az újságíró fényképezi le, ez a náci Németországban, meg ma az általad emlegetett "kultúr" államokban még elmegy, mint Oroszország vagy Kína, de valahogy engem a kádár szocializmusra emlékeztetnek ezek a módszerek, valamint innen már csak egy lépés a megfélemlítés, és minden más is.
  A másik, hogy Magyarországon és még Lengyelországban is nagy hagyományai vannak ennek a módszernek, az csak hab a tortán, hogy nem az állítólagos kommunista utódpárt, hanem a szittya "igazi" nemzet "összetartó" erő tette ezt, akik aztán a bűnözéstől olyan messze vannak, mint Horty Miklós a magyar csipkekészítéstől. Ja nem.

  Szóval értem én, csak az a szokásos magyar vezetők által előadott érvrendszer amivel épp most érveltél Te is, hogy ja de más is. Ja akkor lehet.

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  válasz Sanya #15 üzenetére

  "Tényleg, erre képtelen volt bármely más oknyomozó portál? "
  Hát most mondod, hogy akár külső segítséggel :D Mivel azzal volt. Tudod, csapatmunka.
  BTW a linkek tök jók, hasonlót olvastam máshol - de senki nem mondta, hogy az adott országok hatóságai használtak volna Pegasust a saját állampolgáraik ellen.

  " akikről senki nem hallott, látogatottsága nulla (amikor találtam adatot a napi lekérdezés pár1000 volt). "
  Azért azt tudod, hogy a komolyabb anyagaik nem a saját oldalukon jelennek meg? :D

  Na mindegy, asszem ez egy felesleges beszélgetés.

  Mutogatni való hater díszpinty

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  válasz Sanya #21 üzenetére

  "Itthon sem tudjuk, hogy ki figyelte meg az újságírókat."
  De, mivel itthon csak 1 szolgálatnak van Pegazusa, és ezek az újságírók csak a magyar kormánynak lehetnek érdekesek :D
  A brüsszelieket nyilván nem a magyarok, de csomó másik szervezet lehetett.

  "A spanyoloknál is hagyománya van az ellenzék megfigyelésének? Brüsszelben az uniós politkusok megfigyelésének vannak hagyományai?"
  Pont ez az, hogy nincs.

  A Szíjjast lefotózó csókát meg már azelőtt figyelték, hogy lefotózta volna. Nem mellesleg nem tudta, hogy kit kapott el.
  Szóval a francot nemzetbiztonsági kockázat, csak a maffia parázik :D

  Mutogatni való hater díszpinty

 • hallador

  addikt

  válasz Sanya #23 üzenetére

  Ok, akkor ezek szerint mindenki védett személy, akárhol, akit mondjuk Te annak gondolsz. Milyen védett személy, Te honnan tudod ki az a védett személy? Én ezt eddig hülyeségnek gondolom amit írtál.

  Tehát ha én tegyük fel meglátom valamelyik ilyen kiváló "hazafit", és leírom a face-n hogy itt és itt láttam tolvaj bandit akkor én is bűnöző lettem, mekkora hülyeség már az?
  És ennek minden esetben utána kellene nézni? Szerinted Magyarországon a Stasi üzemel vagy mi?

  ( a vezető politikusok minden országban védett személyek).

  Ahha, akkor ugye minimum lezárják az összes Váci utcai vendéglőt lezárnak, ha egy ilyen szerintedi bohóc méltóztatik ott ebédelni? Vagy mi, ez már Bayer Zsolt szint.

  A spanyoloknál is hagyománya van az ellenzék megfigyelésének? Brüsszelben az uniós politkusok megfigyelésének vannak hagyományai?

  Semmilyen bizonyítékot nem mutattál még, hogy ki a fene figyelte meg őket, mert azt tudjuk, hogy a magyar újságírókat ki. Hiszen elmondták, hogy az bizony az állam volt.

  Bárhogy csavarhatod ezt, nagyon nem ok, hogy ez így működik, mert elfelejtettek szólni, hogy figyelhetnek, azt értem, hogy benne van a pakliban.

  A másik, hogy nem az a baj szerinted, hogy ez megtörtént, hanem ez, hogy leleplezték, jó magyar szokás szerint, nem az a baj, hogy lopott valaki, mert az az alap a magyar néplélekkel, hanem az, hogy rájöttek.

  Itthon sem tudjuk, hogy ki figyelte meg az újságírókat. Azt tudjuk, hogy fel voltak telepítve a telefonokra az NSO kémszoftvere és a kormányunk használta.

  [link]

  Igen nem tudjuk ,vagy inkább, ha csak a Bayer show-t nézed akkor ott nem volt ok. Csak ha való világot akkor nem, érzed, hogy ennél nagyobb badarságot nem írhattál volna...

  Brüsszelben is tudjuk, hogy a rendőrség használta és megfigyeltek valakik politikusokat.

  Erre nem volt még semmi bizonyíték.

  Értem én, hogy megint azzal jössz, hogy ki mit csinált amit bizonyítani nem tudtál, de hogy otthon mekkora szarházi kóklereket gondolsz Te védett személynek azt még nem tudom, ki kapott házat a vár negyedben, vagy ki tud jobban másra mutogatni? Vagy ki tud jobban hazudozni?

  Mert hát ezt sem tisztáztad még.

  Ez probléma. Nálad nem mondjuk az látszódik, de mennyivel korrektebb lett volna, ha kiállnak és annyit mondanak, hogy most már úgy működünk, mint Oroszország és ennyi.

  [ Szerkesztve ]

  The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

 • hcl

  félisten

  LOGOUT blog (1)

  válasz Sanya #25 üzenetére

  Jó, hát ha neked ez ragadt be a cache-be, akkor ez ragadt, nincs mit tenni.

  @hallador : Hát nyilván ha itthon nem bizonyítható, hogy az az egy szervezet volt, akinek van Pegazusa, meg még a megbízó érdeke is, akkor ettől függetlenül Brüsszelben bizonyítható :D Nem érted? :D

  [ Szerkesztve ]

  Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák