Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzer888

    addikt

    válasz matyi19 #5643 üzenetére

    Hogy áll?Konkrétan 3napja RealRacing függő vagyok és még sehol se tartok a játékkal...Xd Előadásokon meg figyelni kéne, szal még ennyire se fogok holnaptól haladni vele xd

    Én imádom a 4S-t, valszeg a droidot is imádnám,de nálam az győzött hogy az autóba van iphone dokkoló, így CD minőségben tudom hallgatni a számokat, anélkül hogy egy rahedli cd lenne a kocsiban.:D

    Nekem a 4S kijelzője határeset, ezt még elviselem,de nagyobb már nem kéne.Most akkor valami vagy telefon, vagy tablet...de a kettő közötti se ez,se az, ne legyen:D (épp a napokban tipródtam itt a forumon az ipad miatt...hogy de elférne a gyűjteményben:D)

    Hogy miért jó még ezen felül a 4S? (vagy úgy általában az iphone? (am már 2éve használok egy iTouchot,nem csak a 2 hete felrakott, 4S nevű rózsaszín szemüveg íratja velem a dolgokat)
    -Ha kell egy App, leszeded, és megy.És működik.Nincs olyan hogy ej, elviszi a telefonom?Szaggatni fog?Bugos lesz-e? (jó...bug szokott lenni néha,de elenyésző)
    -Az egész egyszerű.Úgy ahogy van működik.Persze hátrány az ,hogy úgy működik, ahogy, nincs annyi buherára lehetőség mint droidon.
    -Bitang fényképező és bitang videó.Szerintem az SII kamerája nem ilyen jó,aztán persze kinek mennyire számít a dolog...
    -Az anyaghasználat...nem vagyok ilyen taperoló mániás,de lényegében egy olyan szendvicset fogsz amiben egy acélkeret van két üveglap között...(mondjuk én raktam rá egy gumitokot, ez kb ugyanaz a szint mint lefényeztetni egy DeLorean-t...)

    Hogy jobb-e mint az SII az attól függ, hogy mire vágysz egy telefontól, mit vársz el tőle, mit akarsz, mi fontos Neked.

    ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák