Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV - digitális adás
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózatokról alaposan
- Crypto Trade
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Mikrotik routerek
- Windows 7
- Asus routerek
Hozzászólok Aktív témák
-
-
törölt tag
Bejelentés óta megvan a 32 gigás, több mint a fele hely szabad rajta, pedig már telepakoltam a könyveimmel, és kallódik rajta jó néhány megnézett film, amit lusta voltam törölni, edx/coursera kurzusok, meg mellé a kézzel írt jegyzetek. Eszméletlen jó, hogy osztott képernyő egyik felén megy a videó, másikon meg jegyzetelek. Mindezt úgy, hogy eddig hardcore andoidos voltam, két tablet is van a családban, de azok közelébe se érnek a használhatóságának, és nem a hardverre gondolok. Két hónapja még azon veszekedtem egy fórumtárssal, hogy mekkora hülyeség a 4:3, most megkövetem, mert végre tudok úgy pdf-et, kindle magazint olvasni, hogy nem folyik ki a szemem/nem nagyítok bele. Azt a tesztből tudtam meg, hogy milyen kijelzője van, nem csúnya, oszt' kész. Megértem, hogy neked kellene bele gps, de plecsniket nem rétegigény alapján kellene osztani, mert akkor minden tabletre, amihez nincs például normális stylus rá lehetne ütni, hogy sz*r.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai gyártó nem sokat változtatott az új iPad dizájnján, maradtak a kitaposott ösvényen. Az ára viszont kellemesebben alakul, ami miatt biztosra vehető a siker.
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- FIFA 21
- [Re:] AMD 5800x
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ HP ZBook 14u G6 Mobile Workstation Tervező Vágó Ultrabook 14” -40% i7-8565U AMD Pro WX3200 4GB !!
- Lenovo ThinkPad T470*vil.MAGYAR bill/Win 10 Pro/gari 2021.7.16-ig + AJÁNDÉK új vezetéknélköli egér
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
- Dell XPS 15 9570*ÚJ fedlap+ÚJ 15,6" 100%sRGB kijelző*i7 8750H/16GB/512GB /GTX 1050Ti/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest