Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz SkyLine3000 #39 üzenetére

  Jó, hát életedben nem találkoztál még ilyen munkakörökkel. Mintha azt mondanád, hogy a kézi szögbelövőnek nincs semmi értelme, ha ott van a nagy ipari szögbelövő. A kettő nem ugyanoda van szánva. Hozzáteszem nekem is az asztali gép az elsődleges ha munkáról van szó (fotót és videót ott szerkesztek).

  Én rendszeresen dolgozom telefonon is. Emailezek (sokat), kisebb-nagyobb doksikat szerkesztek (táblázatok leginkább), használok több projektmenedzsment eszközt, to-do appokat használok, jegyzetekkel ellátott fotókat készítek és töltök fel, helyszín vázlatokat készítek (alaprajzok, bevilágítási sémák vázlata, stb).

  Nem véletlenül vonzódom a Samsung Galaxy Note sorozathoz, az S-Pen az egyik legjobb dolog, ami egy munkára szánt telefonnal történhet.

  De most, hogy mondod, tényleg sokkal kényelmesebb előkapni a laptopot út közben, mint a telefont...

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Hozzászólok Aktív témák