Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz SkyLine3000 #36 üzenetére

  iPad Pro-n (vagy egy Samsung Galaxy tableten) elég jól lehet skiccelni, grafikai vázlatokat összerakni, prezentációkat készíteni, van sok grafikai szoftver is amivel elboldogul, de láttam már spéci térképészeti szoftvert is Androidra (belső fejlesztés volt), amihez jól jött az S-Pen. És akkor még csak a potenciális munkák csak egy kis részét érintettem (azokat, ahol gyakran egy Wacom tabletet még azért csatlakoztatnak a notebookhoz is, ami végtelenül nyakatekert tud lenni logisztikában és helyigényben).

  +1 A repülésben használt elsőszámú tablet pedig az iPad, gyakorlatilag a legolcsóbb glass cockpit kiegészítő. De láttam már nem egy építészt vagy meteorológust, akiknél szintén jó szolgálatot tett egy tablet.

  [ Szerkesztve ]

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Hozzászólok Aktív témák