Új hozzászólás Aktív témák

  • dutrás

    őstag

    válasz matyiGo #2935 üzenetére

    Most azt akarod megmagyarázni nekem hogy 40000 ért ez egy tökéletes telefon?

    Ez az ár azért annyi mert szolgáltatónál vásároltad és ha jól tudom M.O.-n nemis lehet hivatalosan másképp beszerezni.
    Ez a készülék függetlenül 80-90000. nézz utána.
    Így még mindíg azt mondod hogy húúú de jó vétel lenne?

    Gondolj már bele!
    Nem fórum olvasó laikus ember vásárol magának egy ilyen készüléket majd vásárol hozzá egy igo vagy sygic navigációt de használni sem tudja mert a tetű telefon nem képes kezelni az sd kártyára mentett térképeket.
    Simán a földhöz verném!
    Jelen pillanatban újfent kézzel töltögethetem a munkalapomat mert nem bízom a telefonom háttértár kezelésében. még jó hogy az eddigieket elmentettem drive-ra és így nem veszett el az összes adatom

    Továbbá azt akarod mondani hogy a gyártó hivatalos oldalán a készülék jellemzői ill specifikációi közt felsorolt adatok hamisak?
    Már ne haragudj de akkor mégsem értem hogyan lehetsz megelégedve a készülékeddel ennyi pénzért.
    Hogyan lehet az hogy a kissebbik gyerekem Huawei y300-a nem csinál ilyeneket? Az csak belépőszint illalsó kategória még a mobilaréna tesztje szerint is. Akkor az 10000-ért tudja az arcképes és csengőhangos hívásazonosítást minden gond nélkül így ezzel a tudásával messze felülmúl egy középkategória felső szegmensébe belőtt 40000 forintos készüléket? Az meg már egyenesen meglepőlehet hogy bármilyen fájlműveletet képes elvégezni mind belső mind háttértárban?
    Ezt akarod nekem megmagyarázni?

    Hmmm...

    Ha neked kevés a gondod ezzel a készülékkel annak én csak örülni tudok de ne akard megmondani hogy ez nekem mégis ennyi pénzért teljesen rendben van

    Javítani szeretném a 2933-as hsz-t nem Kingston hanem Sandisc ultra cl 10 kártyát tett tönkre. Azóta vettem egy Kingston és jelenleg ezt használom használnám.

    [ Szerkesztve ]

    P50 pro/P40 Lite

Új hozzászólás Aktív témák