- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Már nem igazán akarja megvenni az Intelt a Qualcomm
- Kína üdvözölte az NVIDIA-t
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- DIGI internet
- YouTube
- Hálózati / IP kamera
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Facebook és Messenger
- eBay
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
válasz Namelesske #18 üzenetére
jó, de az mi már, hogy havernak 10%-al gyengébb cfg-n 50%-al nagyobb az FPS ? (COD4)
beállítás ugyanolyan, ha az ővé nem high-ebb -
fasirTTT
őstag
válasz Namelesske #23 üzenetére
hát én 800X600-as felbontástól a fullHD-ig néztem
haver meg 1600valamennyiszer valamennyi
szal számomra ez mindig is rejtély maradmásik havernak meg
280GTX + Intel E8400 és cod2-ben néha nincs meg a fix 250 FPS és ez azért már vicclehet nem mindegy melyik verzsön van rajta?
(esetleg valakinek hasonló gépe és hasonló "eredmények" ?)
-
fatal`
titán
válasz Namelesske #97 üzenetére
Látod ezt figyelembe sem vettem.
-
törölt tag
válasz Namelesske #97 üzenetére
Nálam a stepping be van kapcsolva, de őszintén szólva még sohasem kapcsoltam ki. Nem tudom, hogy a Windows alaphelyzetben így mennyit gyorsulna. Lehet, hogy egyszer pusztán kíváncsiságból kipróbálom.
Nálam a következő a helyzet.
IDLE: 2.4 GHz
Terhelve: 3.4 GHz[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Namelesske #103 üzenetére
Ha belegondolok, a stepping kikapcsolása tényleg nem sokat jelentene, mert amikor szükség van rá, video vágás, konvertálás, tömörítés, játék, a proci épp akkor kapcsol feljebb. Normál terhelésen pedig így is elég gyors a win.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Namelesske #108 üzenetére
A Vista témához: A Vista külseje, kinézete nekem is jobban bejött, az a rendszer tényleg tetszett, de hát a Win7 gördülékenyebb, és ha már ezt feltettem, akkor nem valószínű, hogy visszatenném a Vistát. De ha nem lenne a Win7, akkor most Vistát használnék. Bár azt neten már háromszor aktiváltam, nem tudom, hogy negyedszer is engedné-e? Vagy csak a telefon jöhet szóba? De ma már mindegy is!
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz Namelesske #121 üzenetére
Ezt eddig is tudtam. Valamint már 2. alkalommal írom le ugyan azt...
Lényeg amivel anno gondom volt Vista esetén:
-Vista 64Bit
-No net
-Csak SP1
-Van egy USB-s TP-Link wi-fi egységem amit a Vista (és a Win7) SEM tud kezelni rendesen mert nem tudja felismerni hogy azmiaz csak ha drivert kap hozzá
-Driver-t nem sikerült ráerőszakolnom a 64Bit-es Vistára, csak a 32Bit-esre (és természetesen 64Bit-es Windows7-re is amit használok, igen 32Bit-esen is megy, de azt nem használok)"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
DasH_001
tag
válasz Namelesske #100 üzenetére
Nekem GTA:SA volt az ok
Laposon a gyári Vista van, asztalin még XP.
Jó mindkettő. Asztalira érkezik a csere 1 hónapon belül, Win7 Pro 64, Tisztaszoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest