Keresés
 • Carlos Padre

  addikt

  Olyanjuk már van.

  Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

 • Steve1207

  őstag

  Ugyanez jutott eszembe, csak ugye a piacon van a Polaroid Mint már tőlük és van a konkurenciának is hasonló árfekvésben (Kodak Mini 2), így tuti nem iparkodnak, hogy legyen valami olcsóbb variáns ismét.

  PSN ID: Stewie1207 | "A nevem Randy és öö.. Én csak szeretem a sört."

 • Stauffenberg

  nagyúr

  Ezeket már megcsinálta a Fujifilm is az SP szériával (Instax filmmel működik). A Polaroidnak is van Z-Ink zsebnyomtatója.

  Az a nagy különbség a Fujifilm és a Polaroid között, hogy előbbi egy még mindig létező cég és egyben a világ jelenleg legnagyobb analóg nyersanyag gyártója. A Polaroid meg egy többször tönkrement, többször fölszabdalt és a márkanevet boldog-boldogtalannak eladó maradvány a régmúltból. Abból élnek, hogy az instant filmre még mindig a "polaroid" a szinonima, de eközben meg a Fujifilm hatalmasat szakít az egész Instax sztorival, pedig elég rendesen ott vannak a digitális fotózásban is, de a fotós divíziójuk éves árbevételének igen jelentőségteljes hányada jön Instax eladásokból.

  Hozzáteszem a Polaroid nagyjából hatodik alkalommal találja fel újra a hírben látott telefonról levilágítós agymenését, csak közben ezek mögött rendre más-más cégek állnak, akik licencben használják a Polaroid márkanevet. Nem tudom, hogy bármelyik is sikeres lett volna valaha.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau