Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
A szolgáltatók, legalábbis nálunk, egyszerűen nem képesek megérteni, hogy a mobilnet még mindig nem tudja kiváltani a vezetékes netet. Az emberek időszakosan használják, főleg utazás közben. Ezért például olyan feltöltőkártyás csomagokra lenne szükség, amely mondjuk normális 1 éves rendelkezésre állást biztosít. Nézve pedig az osztrák A1-es árakat, átszámítva 1MB/Ft ár/érték arány, nálunk ez még mindig vágyálom, főleg a kisebb és közepes adatforgalmú díjcsomagokban.
-
dlaccc
aktív tag
Én általában router közelben vagyok, így szinte mindig "online" vagyok, de csak ezért nem fizetnék elő mobil internetre, annyit nem ér.
-
buherton
őstag
A cikk második fele az érdekes, mert az egy dolog, hogy nem neteznek sokat, de nem is akarnak sokat (fontos - nem fontos). Amióta dologozom én sem töltök napi 3 óránál többet net előtt, mert teljesen felesleges idő pazarlás (kivéve ha valaminek utána akarok nézni: programozás, linux stb...).
1MB/Ft
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Dr.FantastiK
őstag
Meg most is egy vicc kategoria hogy milyen mobilinternet arak vannak, vacak savszel-el . . .
par evig biztosan igy marad , mert a kapzsisagukbol nem engednek a 'szolgaltatok'.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
sztanozs
veterán
Akkor ez most a magyarokra, vagy a magyar felnőttekre vonatkozik?
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sixpak
nagyúr
A "napi három óránál többet" választ adók nagy része szerintem csak a facebook-on lóg ennyit, ami nagyon messze van az internetezéstől.
Nekem is simán megvan ez a három óra, pedig nem vagyok fb (vagy más hasonló szarság) tag.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
MC Pite
veterán
Javulás, el vagyunk még maradva
Mert fogyasztani kell??? És a függőség, a szociális kapcsolatok széthullása, átalakulása az nem fontos, csak hogy fizessünk a netért?
Nem értem én ezt...Arról néznék meg egy tanulmányt hogy az eszetlen 'internetezés' milyen hatással van a fiatalokra (15-30)... De annyira nem kell a tanulmány, látni; ahogy olyan országokban is jól látni a különbséget ahova a webkettő meg a marketing nem ért még szerencsére el ilyen mértékben...
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Picike8
aktív tag
úristen!
-
atikó
őstag
1000Ft/ 100MB áron, csodálkozik a hatóság, hogy nem netezünk!
-
Tikakukac
titán
A cím erősen sántít, de a negyede dolgot reálisnak érzem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
Ezek a felmérések meg a róluk szóló cikkek azt sugallják mindig, hogy az a jó, ha az ember a lehető legjobban halad abba az irányba, amit a divat meghatároz.
Miért baj az, ha valaki nem akar éjjel-nappal a neten lógni? Nem termel elég reklámbevételt? Nem ad el eleget a szolgáltató? Nem értem, hogy ez miért baj.Más szemszögből:
Ahol én lakom - Budakeszin 2km-re Bp határától - egyik szolgáltatónak sincs 3G-je, és csak a Telenor-nak van EDGE lefedettsége. A többiek GPRS-szel döcögnek. Így minek vegyek mobilnetet?
Pont ott nem érhető el a szélessávú mobilnet, ahol a legjobban kellene, mert a vezetékes ADSL sem sokkal jobb ár/érték arányú. Ilyen helyeken nincs Kábelnet meg VDSL, vagyis lenne piaca a mobilnetnek, ha lenne térerő.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Feketelaszlo
senior tag
Az "eszetlen" jelzőt minden elé oda lehet biggyeszteni: rádiózás, tévézés, képregény olvasás, stb. - ezt meg is tették korábban, mindig megvolt az aktuális "Sátán", most épp az internet, webkettő meg Facebook az. TV-re, rádióra meg még rengetegre dologra is szépen le lehet írni, hogy függőséget okoz meg a szociális kapcsolatok széthullását eredményezi, nem? Nem a tartalmakat kell szűrni meg a felhasználóktól távol tartani azt, hanem meg kell tanítani az embereket arra, hogy mit mire és hogyan lehet használni - de erre egyesek maguktól is rájönnek. Vicces, hogy mindig elmondják, hogy bezzeg a milyen nolifer antiszociálisak - kérdem én, hogy a 70 éves nagymama aki egy ismerőssel sem tartja a kapcsolatot és a Mónikasót bámulja mivel jobb a 0-24 fészbukozó unokájánál?
Amúgy az hogy a 11%-nak nagyon fonotos a mobilnet kb. reális és nem hiszem, hogy 2-3 éven belül megduplázódna - csak ne hallanám ennek a "kissebségnek" folyton a nyavalygását, hogy miért nincs, miért drága - tessék kifizetni ha tényleg "nagyonfontos" és akkor a kizsákmányoló gonosz szolgáltatók is elérhetővé tesznek majd fain lefedettséget meg csomagokat. Ha meg nem tetszik az ára, akkor gondolom annyira nem is fontos (akinek mobil készülékre telik, nehogy már a mobilnetre ne fussa....) -
Taky
senior tag
Én napi 8-10 órát töltök számítógép előtt a munkahelyemen. Hazaérve be sem kapcsolom a gépet, max a meló miatt. Van céges mobil netem, saját nincs, de nem is kellene... Van élet internet nélkül is...
[ Szerkesztve ]
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
FlekkeN
aktív tag
Magyarországon képtelenség normális mobilnetet venni. A T-mobil csak most jött rá, hogy elérhetővé kell tenni egy korlátlan sms és telefon tarifacsomagot korlátlan nettel, mikor a többi cégnél ez már rég elérhető. Itthon még mindig nem lehet ilyet csinálni 500 megabájt ultra drága miközben annyiért 25mb/s-s internetet szerzek itthon.
A tanárnőnek a gyerekek azt mondták márc. 15-én, hogy ők az internet elvesztése miatt lázadnának. Nekik ez az információforrás, kommunikációs lehetőség és szórakozás. Természetesen ők már így nőnek fel ezt használva és az életükbe beleépítve, tehát érthető miért használja mindenki közülük.
-
nagyúr
Én is azt mondom, hogy nagyon drágák a netcsomagok. Az egyik rokonom vett egy olcsó androidos telót de még google fiókja sincs és nem is kérte, hogy állítsam be. Bőven elég neki, hogy otthon és munkahelyen tud netezni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Dominó85
addikt
Az a 25% a 70 év feletti nyugdíjasokat (akik naphosszat dél-amerikai sorozatok szereplőivel azonosulnak és éreznek együtt), valamint a még járni és beszélni sem tudó 0-4 éves réteget fedi le. Nem is beszélve a 10% feletti munkanélküliekről és a hajléktalanokról.
* Péter - 06302461862 *
-
Zolee11
senior tag
Nem meglepő eredmény, sok idősebb odáig nem tud eljutni, hogy megtanulja a számítógépet/okos-telefont kezelni.
Egy dolgot viszont nem értek, amikor csinálják ezeket a statisztikákat, miért csak azt nézik, hogy mennyire elterjedt egy adott technológia. Azt mért nem csapják hozzá, hogy fajlagosan mennyibe kerül, és még hozzátehetnék azt is, hogy az átlagkereset hány százaléka. Csakhogy lássuk, hogy pl. amíg sógoréknál háromszoros a fizetés, addig pl. a mobilnet ára a negyede a magyarországi áraknak (csak mondtam egy számot.) Amíg ilyen pofátlanul drága, és hulladék a mobilnet, addig nem fogok előfizetni és használni sem!
Sajnos így is van elég felhasználó, akinél ez sem számít, van lóvé mit fukarkodjak, azt máshol kell, meg különben is fel kell vágni valamivel a csajok előtt. Így nem lesz árcsökkenés, és nekem mobilnetem.
Tehát azért ilyen gyér a felhasználói bázis más országokhoz hasonlítva, mert nagyon túlárazott, és nem azért mert birka balkáni népség lévén nekünk nincs rá igényünk.no brain, no problem
-
planbmokus
senior tag
Ez a diagram csak arra jó, hogy megállapítsuk:
1.: nagyon sok a nyugi Magyarországon,
2.: döntő hányaduk inkább latin-amerikai sorozatokat néz,
3.: 18 év alattiak olyan kevesen vannak, hogy nem lehetett őket a diagramon jelezni.
Tehát a legtöbbet internetező réteget sikerült kifelejteni a kutatásból -> az eredmény irreleváns.Ennyi erővel csináljunk egy felmérést egy tampon vs. intimbetét ügyben, de ne kérdezzünk meg nőket...
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
whitezo88
nagyúr
-
PeeterssoN
őstag
Zolee11: +1
[ Szerkesztve ]
-
raper
senior tag
Tehát a magyarok negyede már az idősebb korosztály tagja, akik nem ezen nőttek fel, vagy ezen dolgoznak.
-
.mf
veterán
"Az NMHH frissen kiadott tanulmánya alapján az internetezők nagyobb részét egyelőre még az sem érdekli, hogy bárhonnan elérje az internetet."
Dehogyisnem, csak olyan pofátlanul drága, hogy nem vagyok hajlandó annyit fizetni érte. Más országokban töredékébe kerül akár a korlátlan, akár az adatkorlátos.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Pixa
aktív tag
Miért nem lehet egy ilyen statisztikához neveket, életkort és aláírásokat csatolni? Úgy még el is hinném, hogy valós... De így?
Inkább kérdeznék meg a népet, hogy "Egyenesítsük ki a keresztet a koronán?"! Az sokkal fontosabb!
Már minden szar romot felújítottak, restauráltak bezzeg az a szerencsétlen korona...
Bár lehet a kereszt sorsa magyarok negyedét sem érdekli..."...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
MC Pite
veterán
válasz Feketelaszlo #13 üzenetére
+1
Djuiceosként volt 500ért 100megám, reálisnak találtam. Aztán a ténél 600ért 32mega járt, lassú, szakadozó.
Most 600ért 50mega van, és legalább normális minőségű...Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
franc0
őstag
Hogy lehet manapság internet nélkül teljes életet élni?
Szerintem a legtöbb embernél a bal aorta helyén UTP kábel figyel.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Pixa
aktív tag
Pl. nyugdíjas kőműves, bányász, lakatos, stb. marhára nem érdekelt ilyen téren. Ha Őket vesszük statisztikailag akkor bizony eléggé úgy fest a dolog, hogy kevesen internetezünk.
Viszont, ha a 10 éves kortól nézzük legalább 50 évesig bezárólag akkor erősen más lesz a helyzet.Statisztikára ezért nem szabad adni! Mert az egy dolog, hogy szubjektív, de egyben egy nagy baromság is!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
franc0
őstag
Amit te akarsz mondani, azzal nyilván tisztában vagyok.
Az én mondandómban a legfontosabb szó ez volt: "teljes".De teljesen mindegy kik miatt vagy mi miatt, a nem netezéssel az ember kiírja magát a társadalomból. E szerint a statisztika szerint ez kapásból 25%. Nem szép.
Amin viszont mindig elszomorodom, hogy netezni/kommentelni nyilván a társadalom értelmesebbik x%-a szokott, mégis mindenhonnan az ostobaság és a szenny ömlik a magyar neten, méghozzá elképesztő arányban.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Pixa
aktív tag
Relatív!
Pár napja "kisebb" balhé volt a Jahn Ferenc kórházba. A honlapon (a mai napon is) 860 ft a tüdőszűrő. Odamentem, közölték, hogy 1.700 ft! Mondom jó, ezt nem hagyom annyiban. Aztán még engem cseszett le a kórház ügyvédje, hogy nekem kell az alkotmány szerint naprakésznek lennem, mivel a jogszabály nem tudása nem mentesít! Marha életszerű, hogy a lakosság majd ilyeneket fog lesni, hogy március 1-én változott a jogszabály és az kimondja, hogy új árak vannak! Hihető...
Mondtam az ügyvédnek, hogy a honlapon ez nincs feltüntetve (válasz: ez csak belső hiba), valamint a tüdőszűrőnél sincs kitéve! Utóbbira már csak ugyanazt mondta el, hogy nekem kell naprakésznek lennem!Hiába netezek. Egyszerűen még így is úgymond karcsú az internet egy embernek. Akikkel a statisztikát készítették azon személy szerintem örülnek, ha géppel rendelkeznek.
Nagyapám a maga 75 évével gépek terén maximum a flex-el barátkozott össze. Nagyanyám aki 70 éves, Ő még lazán futtat programokat. Egyedül az internet nem érdekli.Ezen kívül vannak olyanok akik TV-znek csak, mondván onnan megkapnak minden információt. Amit nem, azt majd személyesen. S valahol igazuk is van!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
Penge_4
veterán
Inkább úgy fogalmaznék, hogy annyira nem fontos, hogy a jelenlegi neten felül fizessek x ezret korlátos "korlátlan" netért. Sima korlátosért meg főleg nem. A mobilnet nálam akkor játszik, ha ki tudom vele váltani teljesen az otthonit. Persze nyilván kompromisszumos alapon 80/25 helyett elég lenne olyan 20/20 is, de mellette ne korlátozzák, még ha havi sok terabájtot forgalmazok is.
Ez meg még jópár évig nem igazán fog megvalósulni. Addig meg maximum olyan mobilnetnek venném hasznát, ahol 1 hónap helyett tetszőleges 30 napért fizetném elő azt a 6-8-10 ezret. Tehát elutazok 3 napra, aktiválom, az utazás végén deaktiválom, utána marad 27 napom, amit mondjuk még 1 évig (de jobb lenne, ha tovább) felhasználhatnék részletekben. Ilyet se valószínű, hogy valaha készítenek. Szóval az én felhasználási szokásaimnak nem felel meg.
-
Hgovi
aktív tag
Én meg vagyok net nélkül,de nélküle!
Üdv Hgovi
-
Jhonny06
veterán
-
Gadgetfan_
senior tag
"Amin viszont mindig elszomorodom, hogy netezni/kommentelni nyilván a társadalom értelmesebbik x%-a szokott, mégis mindenhonnan az ostobaság és a szenny ömlik a magyar neten, méghozzá elképesztő arányban."
A mondatod második felével rögtön meg is cáfoltad az első felét! Már csak az itt olvasható kommentek fele is cáfolja ezt sajnos.
A mobilinternettel a legnagyobb gond, hogy nem országos a lefedettsége, így nem sokat ér. Pont azokon a sűrűn lakott helyeken elérhető, ahol egyébként is sok lehetőség van internetezni, sok a free wifi elérhetőség is. A 65 éves anyám is mobilnetet használ, mert ahol ő lakik még vezetékes telefon sincs, így csak mobilneten van lehetősége a barátnőivel, távol élő rokonaival skype-olni és facebookolni. De pl. csak a Vodafonnak van ott lefedettsége (2-4 Mbps.), ami ugyan a legjobb lefedettségű szolgáltató, de a legrosszabb ár/érték arányú (7500Ft./10GB) csomaggal rendelkezik.
Félek ez a statisztika csak ürügy lesz arra, hogy a szolgáltatók visszavegyék a fejlesztésre szánt költségvetésüket, amit egyébként is megnyirbált a sok különadó, mondván nincs is igény a nagy lefedettségre és a szélessáv növelésére. Talán a digitális átállással felszabaduló frekvenciák majd megoldják ez a gondot...
Ha meg megvalósul a teljes lefedettségű, és adatkorlátozás nélküli mobilnet szolgáltatás, ez a statisztika is másképpen fog kinézni.[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
JSaN
addikt
"a nem netezéssel az ember kiírja magát a társadalomból." Ezzel jo nagy baromsagot mondtal.
Netezni meg nem csak az ertelmisegi kivaltsaga, hanem mindenki netezik, es egyre tobb olyan is akinek nem kene. Utolso fel mondat miszerint mindenhol szeny van a neten az igaz.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
edward2
addikt
Ilyen mobilnet csomagok mellett jóhogy senki sem érdekelt a kérdésben.
-
Penge_4
veterán
"Mert fogyasztani kell??? És a függőség, a szociális kapcsolatok széthullása, átalakulása az nem fontos, csak hogy fizessünk a netért?"
Széthullásaaaa? Nem tűnik fel, hogy évek óta ez az ultraszocializálódásos-közösségi oldalas trend van kibontakozóban és ma már a vírusirtók is büntetnek azért, ha antiszociális vagy?
Vagy mégis mit tartasz szociálisnak? Azt, hogy minden nap valami téren vagy buszmegállóban bandázik az ember, hétvégén meg ünnepnapokon meg seggrészegen (rosszabb esetben bedrogozva) fetreng egy stílusától függő (disco, rockkoncert, stb.) helyen?
Ez a viselkedésforma ugyanolyan rossz. Maximum annyiból tekinthető jobbnak, hogy a káros hatások következtében előbb elhullanak a selejt egyedek (túlnépesedés ✔), míg a tehénetető, körlevélküldözgető marha akár 90-100 évig is élhet. De ezt leszámítva ugyanolyan destruktív mindkettő.
A normális inkább a kettő között lenne, az internetet arra használjuk, amire eredetileg megalkották (úgy értem a DARPA utáni célja ), meg IRL is akkor lógunk valahol, ha annak célja van (ami lehetőleg nem a drog, részegség, fetrengés).
"Arról néznék meg egy tanulmányt hogy az eszetlen 'internetezés' milyen hatással van a fiatalokra (15-30)..."
Mivel a könyvek jelenléte sem garantálja, hogy az illető olvasni fog és értelmes, tanult ember válik majd belőle, ezért nyilván nem sok változás ahhoz képest, mint az internet előtti kapitalizmusban. A cégeknek az az érdekük, hogy minél hülyébb legyen a vásárló, nem csak azért jó, hogy el tudják neki adni a terméket, hanem a garanciaérvényesítés ellehetetlenítésétől kezdve egy csomó mocsokságot is megtehetnek IQ 80-as emberekkel. Rengeteg érdekük fűződik hozzá. Ha pedig elég erőteljesen kondicionálják, akkor még olyat is képes megvenni, amit nem tud használni, mert ahhoz is túl hülye.
Például egyszer találkoztam olyan emberrel, aki tőlem kérdezte, hogy hogyan tudja a DVD filmeket lejátszani az ütött-kopott HiFi-jén. Próbálom idézni:
"Vettem vagy 10 korongot, betőtöttem őket a masinába, összedugtam jól a hegyeset a hegyesbe a lyukasat a lyukasba (RCA-val dugta össze a TV-vel), mennyomtam a plét, de nincs se kép se hang."
Az államnak pedig nincs pénze normális oktatásra. Szóval az internetnek maximum köszönetet mondhatsz, amiért megadta a lehetőséget az embereknek a fejlődésre (már, aki fogékony rá).
"A honlapon (a mai napon is) 860 ft a tüdőszűrő. Odamentem, közölték, hogy 1.700 ft!"
Az államnak (nem csak a kórházaknak, hanem az önkormányzatoktól a leginkább mindenen állami szervig bezárólag) még fejlődnie kell, mire elérik a nyugati színvonalat. Mindig elmosolyodom, mikor olyan utópiákról beszélnek, hogy majd interneten intézzük hivatalos ügyeinket. Itthon még egy ótvar, weboldalt sem tudnak normálisan frissíteni sem egyáltalán működőképessé tenni. A legjobban akkor röhögök, amikor egy állami oldal nem csak Operában szar, hanem népszerűbb böngészőkben is, mert akkor fény derül arra a "hihetetlen szakértelemre", ami ott uralkodik.
Egyszer kaptam olyan választ, mikor írtam, hogy az oldaluk működne Operával, csak vegye már ki azt a browser sniffing scriptet a kódból), hogy ő "csak" a webmester és azt csak külsős informatikus tudja kivenni. He?
Szóval amíg ilyenek vannak, annak örülj, hogy egyáltalán 860 helyett csak 1700 volt, nem pedig 17000 és mellette még 3 illetékbélyeg, pecsét, ilyen papír-olyan papír, hanem ennyivel megúsztad.
Még egy rohadt buszmenetrendet sem mindig tudnak normálisan frissíteni. Szóval katasztrófa, ami ebben az országban megy. De ezek megint csak nem az internet hibái, hanem a sok semmirekellő dinoszauruszé az állami szektorban.
-
Pixa
aktív tag
Kifizettem, mert kellett a munkához. És nem is az a párszáz forintos eltérés zavart, hanem az, hogy az embert még a pultnál sem fogadja egy papír!
Még március első egy-két hetében megértetettem volna, hogy nincs kifüggesztve, de 20-a után...
Ráadásul, ügyvéd úr tájékoztatásából kiderül (legalábbis én így értelmezem), hogy Ők már tudták ezt premierbe! De egyszerűbb "belső hiba" dumával letudni az embert.
Mondtam is neki, hogy bezzeg, ha én teszem ezt munkavállalóként, akkor kifizettetik velem a különbözetet és még talán meg is vonnak prémiumot meg egyéb dolgokat... Erre érdekesen nem reagált!
Sebaj, okultam egy jót!A menetrenddel én is beszívtam rendesen. Az oké, hogy egy alkalmazás esetlegesen nem naprakész. Ingyenes, el sem várok ilyet, mert irreális lenne! De, hogy a megállóban lévő táblával sincs szinkronba a BKV/BKK (kívánt rész aláhúzandó), na az már erős!
Egyszer elmentem panaszt tenni, mivel otthagyott a busz szó nélkül. A válasz így hangzott a BKV részéről: A megállóban időben kell ott lenni és egyértelműen a padkához közel kell állni, amivel ráutaló magatartás jön létre, hogy az adott buszvezető megálljon.
Hiába álltam a tábla alatt pont, le voltam szarva. És nem is kártérítést követeltem, csak annyit, hogy szóljanak a "kedves" buszvezetőnek, hogy figyeljen oda! Tudom, ez is irreális elvárás...
Ezek után nem csodálom, ha Magyarország lakosságának egy negyede már nem internetezik!
-
Pixa
aktív tag
Mindenkit ismersz? Nem! Akkor ne is hivatkozz mindenkire! Ilyen egyszerű. Ez egy buta általánosítás.
Mert pl. honnan tudod, hogy én, gipsz jakab, etc. miképp vélekedik?
Ilyen egyszerű. Ezért utálom amikor beskatulyázzák a népet "mindenki"-vel..."...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
JSaN
addikt
Pfff, ez aztan a kovetkeztetes, grat.
Ha figyelmessen elolvastad volna, en arra reagaltam hogy nem csak az "ertelmisegi netezik" hanem minden reteg. Legyen az az utolso falusi cigany is aki raj videokat nyom fel magarol. Erre van ertve a mindenki, ami nalad lehet 2 ertelmu dolog. Ennyi.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Pixa
aktív tag
Milyen reális lesz majd, hogy egy 700 MB-s filmet, ha letöltök akkor az 700 ftra fog kijönni. De, ha megveszem DVD-n (akkor még BKV-val is gyorsabban megvan...), 500 ftra fog kijönni!
A mai világban ahol LTE és hasonló dolgokról beszélünk a mobilnet olyan sávszéllel, mint amit most kínálnak vicc!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Automobilista 2
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eladó egy szép állapotú Airpods Max Éjfekete 1gen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy szép állapotú Macbook Pro 13 M1 (2020) 8/256Gb alap modell magyar bill 88% akku 230ciklus
- Bomba ár! Lenovo Yoga 510-14IKB - i7 I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Hibátlan állapotban eladó egy Honor 200 Pro okostelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest