- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Végre egy kiváló infografika, köszönjük.
És egy nagyon jó érv a névtelen adatgyűjtés mellett.
Nagyon jól látszik, hogy kb. 2 hétig bírták az emberek a karantént, a parkokban már most több az átlagoshoz képest a látogatói arány. De a boltok, gyógyszertárak látogatási aránya is eléri a karantén előttit. -
ledgeri
nagyúr
Nekem ez jutott eszembe
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
akaido
addikt
"Nyalván" meg lehet_ne csinálni, de ha valóban szeretnénk felborítani a statisztikát, akkor sokan futkározhatunk talicskával, riksával, oldalkocsis motorral,
kamionnal, tengeralattjáróval...esetleg Tompikát megkérni, repítse ki mindet a világegyetembe.
A telefonomat tegnap törtem össze, így most nem hagyok nyomot.[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
törölt tag
Béke időben Infrastruktúra fejlesztés tervezésére, ütemezésére használni sem lenne hülyeség a google által előállított adatcsomagot, gondolom nincs akadálya leszűkíteni a vizsgált területet egy csomópontra, vagy városrészre.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Bizony. Rejtett tartalékokat lehetne megfigyelni újonnan nyíló vállalkozásoknak, vagy akár működőknek.
Amennyiben pedig - névtelenül - összegyűjtenék a látogatók adatait kereskedelmi preferenciák alapján (mit szeret, milyen boltokat látogat, mit használ, vásárol), akkor új boltokat lehetne nyitni, illetve a meglévők áruszerkezetét átalakítani, hogy jobban passzoljon a látogatók preferenciáihoz. -
Protezis
őstag
válasz Busterftw #11 üzenetére
Erről ez jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=k5eL_al_m7Q
-
kilua
senior tag
Egészen addig míg itt is az nem lesz mint olasz vagy spanyolban, napi szinten majdnem ezer halott.
Eközben Kínában/dél koreában/japánban jóval fegyelmezettebbek az emberek.
De európában minden későn történik, a határt akkor zártuk le amikor már bent volt a vírus (miért nem előtte) , valódi szigor is csak akkor jön amikor exponenciálisan nő a halottak száma.
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Élelemre szükségük van az embereknek.
A gyerekeket is meg kell mozgatni kiváltképp ha nem kertes házban lakik a család mert különben nem lehet bírni velül.Nekem 3 hete csak a házon belül változik a telefonom helyzete, ez idő alatt egyszer mentem el a dohányboltba.
Aki lemegy a gyerekkel legyen az ovodás vagy alár iskolás (alsó) már többet mozog, még akkor is, ha távmunkában van.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
arelim
tag
a szociális távolság nevű leiterjakabnak van magyar megfelelője, mégpedig a távolságtartás.
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest