Új hozzászólás Aktív témák
-
A Digi itthon viszont alig rúgott labdába. Lehet, nem véletlen a kinti terjeszkedése?
Az itthoni Plázában levő (Budapesti) irodáik szinte üresen kongtak.[ Szerkesztve ]
-
user12
őstag
Belgiumban egyenlőbbek a feltételek
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Youri
veterán
Már megint Brüsszel
RTX ON
-
a legutóbbi pályázat elbukása is intő jel volt számára.
Vii.ker-ben ami potenciálisan nagy lefedettséget jelent volna számára, be se tudott oda lépni,de ez igaz a többi belkerületi városrészekre.
tudtomal a Digi volt az első aki 1000 Lan csomagot kínálta fel az adott kerületi ügyfeleknek. -
sztanozs
veterán
BP-en a TvNetwork hálózatát vették meg. Konkrétan ötödannyiért volt szélessáv náluk (a Digi előtti időszakban), mint a Telekom-nél az ADSL...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
válasz
Assimilator #10 üzenetére
A VII-ker-ben örültem volna ha jelen lettek volna mint 3. szolgáltató. Biztos vagyok és voltam beenne,hogy az UPC és a Telekom nem adott hozzáférési engedélyt,kábelbekötési lehetőséget vagy bérlést.
-
Úgy látom a brüsszeli pénz nem büdös...
-
bencze
senior tag
Gondolom vezetékesről beszélsz (a poszt mobilról szólt talán nem voltál figyelmes amikor elolvastad).
Mennyivel jobb lett volna ha minden más szolgáltató is körülnéz feldobja a kábeleket háztetőre, póznára, fára ami megtartja és elkezdi hálózatát messze túlfoglalva még lejjebb menni árban. Kell verseny, de a digi legalábbis Budapesten lassúbb volt, sávszél változó, és válaszidő szarabb valamiért, szóval adott szint alá menni nem érdemes.
Az ember körülnéz máshol mennyi a valós ára az infrának nehéz megérteni, hogy miből lehet olcsósítani annyit. 100/40 dsl-ért 50 eurót fizetek jelenleg. orbán lenne a hibás?-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
ttt
senior tag
Simán szétverte volna a kartellt, ha be tud furakodni közéjük. A vezetékes hálózati infrája - magyarországi viszonyok közt - villám sebességgel terjesztette szét az 1Gigabites elérést, egyiknél se lenne a mai napig, ha nem indul be vele. TV-t korlátozás nélkül adta, nem kellett plusz eszközöket, plusz pénzért bérelni, ha már voltál olyan hülye, hogy két TV vettél. Koaxon hivatalosan is hat vagy nyolc eszköz volt támogatva. Extra csatornákért szabványos CMI kártyán juthattál, napi elszámolásban.
A mobil akadozott, ugyanakkor közel két évig egy fillért sem kellett fizetni érte, mint teszt üzem. Ahol volt 4G és wifi azon is telefonálhattál.
Mivel a három nagy már több, mint két évtizede tömi a illetékes elvtársak zsebét és ott gördítettek akadályt , ahol csak tudtak.
A NER sem tétlenkedett milliárdos büntetést kaptak, az Invitel felvásárásási szándékukat másfél évig vizsgálták, kizárták őket az 5G-ből mobilonCsak, hogy a közismertebbeket felsoroljam: ez a NER munkássága.
Miután ezeket végig szenvedték, kaptak egy ajánlatot a magasröptű 4ig maffiától (NER tag) és elfogadták. Ezt az üzletet kiemelten kezelte amagyarkormány - két hét alatt lezajlott a cég zsebre tétele. Új vezérkar lett asszem 15-20 fős kiváló manegerekből; a három konkurens cég volt vezetőiből s némi NER huszár összetételben.Ami még történt/történik azóta:
-Heti 2-3 router újraindítás kézzel, mert lefagy. Előtte 3 (három) évig egy vagy két alkalommal kellett!
-Sebesség a minimumra csökkentve 300/200 körülire, előtte sose volt 800/300 alatt!
-Szolgáltatási díj 1000Ft-al emelve, ami a csak indoklással jött - nem tartalmazza a NER varázsvesszejét még, az extra profit adót, azt majd az ősszel.
(Igen egyik zsebüket tömik a másikból, náluk ez szokás, könyvelés technikailag és főleg politikailag hatalmas sikerként előadva.) Télen várható némi piaci ár felzárkóztatás a versenytársak kimagasló áraihoz, hozzá hangolva az Európai Unió elvárásaihoz. (Ez utóbbi kettő jóslat, de ebben a témában korábbi jóslataim 98%-ban bejöttek, a lottóban közel sincsenek ilyen sikereim, nem is lottózok emiatt.)Szóval egy normális országban meg valódi piaci versenyt nyer a büdös parasztja, bezzeg itt nem értette meg, hogy ami a NER -nek jár, azt ki kell fizetni vagy átadni a céget önként és húzni el a sunyiba, szolgáltasson a brüsszeli aberráltaknak, megérdemlik!
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
Nálam a szolgáltatás minőségében semmi változás nem történt, nem szakadozik a net, továbbra is 930/330-cal megy egész nap. Az ár emelés meg lehet felvásárlás nélkül is jött volna, ami nem 1000Ft, csomagban 900, ha csak net van, akkor 800Ft, de ha csomagban vagy, akkor lehet kötni 1 év hűséget és még az első hónap kedvezményes lesz, utána meg marad a régi ár 1 évig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Assimilator #17 üzenetére
Azért egy szolgáltatásnak nem csak technikai és pénzügyi részei vannak, beletartozik az ügyfélszolgálat és sok minden más is.
-
Assimilator
őstag
Akinek írtam az gyakorlatilag csak technikai oldalról közelítette meg a témát, így én is arra vonatkozóan reagáltam. Teljesen egyértelmű. Nem értem miért kell itt szőrszálhasogatni!?
De ha már itt tartunk, az ügyfélszolgálat régen is borzalmas volt. Nem hiszem, hogy ez azóta sokat változott volna.
A "minden más" meg had ne érdekeljen, amikor az ég világon semmi nem változott a tulajváltás óta. (a havidíj sem) -
ttt
senior tag
válasz
Assimilator #20 üzenetére
Na most elég későn reagálok, de nem voltam net közelben:
A minőség azóta helyre állt, biztos valami gubancuk volt vagy két hónapig - mondjuk szólhattak volna - hamu fejemre.
DE.
Az eredeti DIGI ügyfélszolgálattal kifejezetten elégedett voltam, mikor legelőször hívtam még én lepődtem meg, olyan gyorsan felvették és érdemben segítettek -ilyen a kb 20 évnyi t-home-nál egyszer sem tapasztaltam: többszöri hívásra sem vették fel, ide-oda kapcsolgattak mire valaki értette is mit mondok, akár másfél óráig is zenéltek (egyszer direkt végig hagytam hagy menjen)
Városunkban és 10 km-re is volt üsz, mindkettőnél elégedett voltam, mind a hozzáférési idővel, mind a hozzáértéssel. A T-home-nál, ha nem az új ügyfél jegyet húztad direkta 40 perces üldögélés átlagosnak volt mondható.
Na most az új tulaj a 25 ezres városkánkban azonnal megszüntette az üszt, de ami igazán szemöldök ráncoló, hogy a 10km-re lévő 80 ezres megyeszékhelyen is!Tehát a semmi sem változott itt meg is bukott - súlyosan!
A második ilyen a ~16%-os áremelés, amit korábban is írtam, erre se mondhatod, hogy semmi se változott! Lehet a DIGI is meglépte volna, mivel a pénzünket hátizsákban kell lassan vinni, ha venni akarsz egy nyalókát, de azért furcsa, hogy a tulajváltás után egy hónapon belül lett közölve , azaz még a forintunk becsicskulása előtt megtörtént.
A harmadik ugyan azóta történt - és engem nem érint súlyosan - megszüntették a DIGI tematikus csatornáit, úgy mint az összes sport csatornát és néhány DIGI nevű tematikust.
Mondjuk remélem legalább a látszatát meghagyják a versenynek, de sejtem, hogy az árak a keresztszolgáltatásokkal közel egy árra lesznek hozva - Na ezt viszont k...vára nem várom!
-
dj79
senior tag
Miután ezeket végig szenvedték, kaptak egy ajánlatot a magasröptű 4ig maffiától (NER tag) és elfogadták. Ezt az üzletet kiemelten kezelte a magyar kormány - két hét alatt lezajlott a cég zsebre tétele. Új vezérkar lett asszem 15-20 fős kiváló manegerekből; a három konkurens cég volt vezetőiből s némi NER huszár összetételben. - annyi kimaradt, hogy a visszautasíthatatlanul nagylelkű ajánlat elfogadtatása előtt a nagyobb városokban előtte kiépíttették velük az optikát, itt is volt kapkodás a srácok részéről.
[ Szerkesztve ]
-
ttt
senior tag
Akkor még a DIGI úgy gondolta valódi versenyben vesz részt. Jó részt kölcsönből építették ki a hálózatokat a piaci stratégián túl nem hajtotta őket senki. A felvásárlás előtti kiépítés már évekkel azelőtt engedélyes volt - másként nem is mehetett volna. (Persze hagyták, hogy befejezzék - a szervilis g...k.)
Ugyanakkor a versenytársak voltak annyira beképzeltek, hogy bíztak benne, hogy belebuknak - a kiépítésbe - , jócskán gördítettek ennek érdekében elébük akadályokat is ennek érdekében. De talpon maradtak.
Egyel nem kalkuláltak, hogy a potrohost felvilágosítják, hogy a média része és egyre erősebben a neten folyik az infó. Az újságok, TV-k , rádiók már zsebben, így lett feltápolva a forájdzsí, hogy felszippantsa a még labdába rúgó cégeket. (Nem sorolnám fel; gyak. a M. Telekom tartja még magát - ki tudja meddig) -
dj79
senior tag
felénk úgy történt, hogy a felvásárlás előtt hirtelen pár hét alatt végeztek a lépcsőházakkal, 3 hónappal korábban pedig az ügyfélszolgálaton még azt mondták, hogy évek kérdése, mire mindenhová eljutnak... aztán megjelent kb 20 román rendszámos dacia dokker, digi felirattal és új bekötéseket nem tudtak határidőre vállalni, mert áthelyeződött a prioritás mindenről is a gerinc kialakítására. Románok hazamentek, 4ig meg megérkezett, szóval érdekes egybeesés volt az ott dolgozó ismerősök szerint ez az egész.
-
ttt
senior tag
Nálunk 4-5 éve hasonlóan ütötték be a 25ezres városunkat : két hét alatt az összes utcát!
Szóval lehet nem volt véletlen, de a munkamódszer már kidolgozott volt régóta.
Más kérdés, hogy rá két év múlva kötöttünk rá itt a környéken jó páran - addig el voltunk a Trének kötelezve - és akkor ugyan úgy 8-10 kocsi jelent meg és um. újrakötötték, javították a korábbi telepítést - gondom, hogy múkodjon is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A távközlési vállalat elnyerte a jogot, hogy Belgiumban mobiltelefonfrekvenciákat használjon, ami lehetővé teszi terjeszkedését a nyugat-európai piacokon – közölte kedden a vállalat.
- Sony Ericsson W595 Flower edition mobilkészülék
- Asus ROG PG259QN Esport Monitor! 25"/FHD/Fast IPS/360hz/1ms/G-sync/HDR/+Ajándék ROG Asztali Rögzítő
- Silverstone ST1300W Titanium doboz, garancia, újszerű
- Oh Lenovo S340-15 "Kis Gamer" Laptop -30% 15,6" Bivaly i7-10510U 12/512 SSD NVIDIA MX230 2GB FHD IPS
- VW 9 Androidos Multimédia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest