Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz Speed® #4831 üzenetére

    Nálam is rendben volt a hőmérséklet, írtam is hogy 30 fokos volt, de mindig visszaugrált a szorzó amit akkor csinál a TM2 ha úgy látja 70 fok felett van. Ki lett kapcsolva és megszűnt az ugrabugra.

    Viszont nem értem mi a célod ezekkel a képekkel, mit kéne rajta látnom ? Fogyasztás nincs rajt, meg ráadásul is azt állítod, hogy a szoftver hazudik, akkor mi a relevanciája ezeknek ? Azt se értem, hogy mit értesz szoftveres mérés alatt. A szoftver az nem mér. A szoftver az csak a kijelzőt kezeli, semmi köze a mért értékhez. Van egy hardveres szenzor az alaplapon, az ad egy értéket a BIOS-nak ami beteszi azt az értéket egy memóriacímre. A szoftver meg lekéri az oprendszertől annak a változónak az értékét ami ezen a címen van. Semmilyen mérési tevékenységet nem folytat, kér egy értéket azt kinyomja a képernyőre amit kapott. Ha ebben valami gubanc lenne, akkor rossz lenne minden érték, mert mindegyiket így kapja, az órajelet a fordulatszámokat, hőfokokat feszültségeket mindent.
    És ha a Yorkfieldekkel gondja lenne ezeknek a budget lapoknak, akkor az combosabb kétmagosokkal is gondja lenne (mivel egyforma a fogyasztásuk) de ilyenről még nem hallottam.

    Rákerestem pár külföldi oldalra is és ott is ugyanabban a tartományban mozognak a fogyasztás értékek.

    Ez a török kolléga pedig egy X5460-at tesztel egy gyári(!) coolerrel egy G31M-ES2L-ben, és láthatóan nem robbant fel a lapja. Hozzá teszem én is teszteltem egy ilyenben és az enyém se robban fel, több mint egy hete adtam el és még nem szóltak, hogy gond lenne vele

Új hozzászólás Aktív témák