Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Hali!

    Már régóta nézegetem ezt a topicot, mivel ez az egyetlen olyan autós játék, amivel ha billentyűzettel játszom, nem fáj a szívem, mióta meg van a G25, mert ennél nem találtam a menüben H-váltóhoz való beállítási lehetőséget. Ezért ezt a jó kis játékot a laptopomon szoktam tolni, igaz, nem túl gyakran.
    Eddig azért nem írtam ide, mivel a mai napig nem rendelkeztem eredeti verzióval, ami ugyan régebben nem volt szükséges az online játékhoz, úgy tartottam tisztességesnek, hogy addig nem autózom online, míg be nem szerzem a legális verziót.
    Régóta nézelődtem, hátha valahol megjelenik egy beragadt eredeti kiadású, mivel a gagyi sárga dobozos változatért egyszerűen nem voltam képes pénzt kiadni, a gyémánt kiadást meg 5000Ft-ért dobálják errefelé.
    A mai nap viszont megakadt a szemem az utolsó db gyémántkiadáson, amiért 990Ft-ot kértek, így nem hagyhattam ott.

    A kis mesém után szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatnék-e ezentúl eme (a videók tanúsága szerint) remek versenyeket vívó társasághoz.
    Amennyiben igen, hova kell csatlakoznom, van valamiféle állandó szerver vagy aki épp tud és ráér az hostol?
    1.3-as verzióig patcheljem fel?

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák