Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz chubii #19901 üzenetére

    1. Teljesen mindegy, hogy PAL-os vagy NTSC-s, mivel a TV-rendszerek manapság teljesen átjárhatók, mindkettő fog működni bármilyen PS3-ban. Ilyen szinten csak a BD-filmek régióira kell figyelni, mert az viszont tényleg nem mindegy (ahogy anno a DVD-nél is figyelni kellett erre).

    2. Ez tényleg lehet probléma, ezt valóban meg kell nézni a hátoldalán.

    3. A BD-k sokkal nehezebben karcolódnak, mint a DVD-k, igen nehéz kárt tenni bennük, de a hibajavító algoritmus is kifinomultabb már a BD-meghajtókban, szóval ez nem reális veszély. Amit írtál, hogy középen lepattan egy darab a lemezből, az viszont tényleg kellemetlen, pláne, ha repedés is indul onnan, mert a gyors forgás közben akár szét is robbanhat a lemez a meghajtóban.

    Én inkább hoznék egy másik problémát a használt játékokkal kapcsolatban, ami szerintem reális gond lehet:

    4. Ha adott esetben collector's edition-ról van szó (vagy csak egy normálisabb kiadásról, extra funkciókkal), amihez mondjuk jár DLC, vagy más, extra letölthető tartalom, on-line profil létrehozási lehetőség, akkor ugyebár ezeket kóddal lehet aktiválni a Store-ban. Na, ha ezt a kódot az első tulaj felhasználta, akkor hiába adja oda a második tulajnak, ő már nem fogja tudni használni a kóddal elérhető funkciókat, illetve nem tudja letölteni a DLC-t. Ettől függetlenül persze maga a játék single és multi része is kifogástalanul használható lesz, csak az extrákról kell lemondani ezáltal.

    Egyébként meg csak bátorítani tudok mindenkit a használt játék beszerzésére: az esetek 98%-ában semmi hátrányt nem szenved az ember használt játék megvásárlásánál, a lemez/tok/borító állapotát már átvételkor, fizetés előtt tudjuk ellenőrizni, így már nem érhet különösebb meglepetés, max. annyi, hogy nem tetszik a játék, de ez meg azért többnyire a Youtube-os gameplay videók alapján előre látható. Ezzel szemben a játék fél-, harmadárban megkapható a bolti értékéhez képest.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák