Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz TerryBogard #18915 üzenetére

    "na ettől félek 100-200e Ft-ért vásárolok a Storeon és a Sony gondol egyet és akkor bukta az egésznek"

    Ez azért szerintem nem így működik. Biztos vagyok benne, hogy ha az apró betűs részt végigolvasnánk, akkor találnánk erre utalást. Ha megszüntetné a megvásárolt szoftverek elérhetőségét, akkor azt gyanítom jó előre be kellene jelentenie, lehetővé kellene tennie az archiválást (telepítőfájl letöltése tömörítve), stb. Szerintem ők sem akarnak perek százezreit a nyakukba. Nyugaton teljesen általános, hogy Store-on vásárol a nép igen nagy hányada.

    Amúgy meg tárhely: 1 TB-os HDD-t kapsz 13 eFt-ért. Számold már ki, hány írható DVD-t/BD-t kéne venned ilyen tárkapacitáshoz és az mennyibe kerülne ehhez képest. Nem beszélve az időről és energiáról, amíg ennyi lemezt kiírsz. 1-2 évet adok és mindent HDD-n és SSD-n fogunk tárolni, a lemezek szépen lassan kikopnak. HDD-k/SSD-k fognak sorakozni a polcon, már amennyiben szükség lesz rá egyáltalán, mert szerintem minden net-alapú lesz.

    Gondolj bele: most fölmész a Youtube-ra, beírsz akármit (nem filmre gondolok, de videóklip, zeneszám, játékvideó, stb.) és már nézed is, egyre több mindent HD-ban is. Képzeld el ezt pár év múlva, mikor lesz egy előfizetéses felülete a Youtube-nak és nem lesz olyan mozifilm, amit ne érnél el ugyanígy 2 másodperc alatt 1080p-ben! Kis túlzással fölöslegessé válik lassan az otthoni háttértár is, mert mindent elérsz online, bárhol, bármikor, már telefonról is.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák