Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Ciccuka #8474 üzenetére

    Sajnos az elhivatott alkalmazottak sokszor csak elnyújtják a saját és a rendszer szenvedését. Vannak, akik 8 órára szóló fizetésért is elvégzik a 12 óra alatt sem teljesíthető munkát, papíron 8 óra alatt, valójában 16 óra alatt mondjuk. És esetleg még ők ekézik azokat, akik azt mondják, ezt nem kellene tűrni. Mindenkinek egy élete van, becsületes munkáért tisztességes fizetést kellene adni, nem csalni a munkadiővel és betartani a munkára vonatkozó szabályokat. Ha ez képtelenség, akkor inkább gyorsan dőljön össze egy rossz rendszer, minthogy generációkon át nyomorítson meg embereket, s szivasson ügyfeleket.

    Másik részről meg sok nem hatékony módszer, gyakorlat van, amit meg kellene változtatni. Mert hiába dolgozza ki a belét a melós, ha értelmesebb logiszikával kevesebb munkával, gyorsabban, hatékonyabban is tudna működni a rendszer. Némelyik tehercsökkentő intézkedésük más szempontból meg káoszt okoz és más terheket növel.

    Az utóbbi pár hónapban mintha javult volna a helyzet abban a két szegedi postában, ahová személyesen járok. Talán csak a nyár miatt, talán a vezetés hozzáállása változott. Talán csak szerencsés időpontban megyek :)

Új hozzászólás Aktív témák