Új hozzászólás Aktív témák

  • gypiero

    tag

    válasz Beniii06 #1378 üzenetére

    Igen, baofengnek is külön beállításai vannak, igaz, de itt valahogy mégis másképp nézett ki a dolog. Lehet, csak elszoktam tőle, mert a baofenget szinte csak kábellel programoztam eddig.

    A térerő számomra is érdekes, de a lakás másik oldalán, ahol nem hallom az átjátszót, nem látszik a térerő, autóban sem mindig. Egyébként a konyhaablak É-Ény irányba néz és nem Debrecenről van szó, Szabolcsban élek. Nyíregy és a román határ között valahol félúton. :)

    Végül megvettem a Medakku tápot, 12V 5A maximum és szépen viszi a rádiót. Autóban is használom, csináltam univerzális csatlakozót neki és így nem kell vezetékkel tákolni. Itthoni használatnál banán dugós megoldás, kocsiban meg egyértelmű. Vételre egyértelműen jobb és tisztább, bár eddig csak egy összeköttetésem volt PMR-en, szóval sok tapasztalat nincs vele. Debrecenben hallgatóztam a Thyssenkrupp mellől, szépen hallatszott sokminden a városból. Menet közben ezt is zavarja az autó elektronikája, de nem annyira, mint a Baofenget. Mondjuk nekem öreg franciám van, abban amúgy is zűrös az elektronika, de a céges új Fordok nem zavarták a Baofenget pl.

Új hozzászólás Aktív témák