Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazs87

    tag

    válasz Szirty #6694 üzenetére

    úgy hallottam a kollégáktól, hogy a következő verziók egyikében belepreparálnak még 1 rakás modult, ami eddig más szoftverekben volt. Így már tényleg az egy lépést előre 2-t hátra elv érvényesül.

    Próbálkozott már valaki virtuális gépen TIÁ-t futtatni?

    A céges gépeken úgy ahogy mennek virt gép nélkül, jó lassúak így is (ha jól sejtem ez inkább a komplex szoftver vs "gyors" fejlesztési idő/rengeteg hiba miatt van, a hw-val nagy gond nem lehet.)

    Virtuális gépen viszont még rettenetesebb a helyzet. Egyfolytában fagy és a windowst is kiakasztja nem egyszer. Pedig hagytam neki 8 giga ramot. A színes blokkok miatt meg csak nem kell neki quadro videokártya:D

    Valaki vetemedett már TIA-val virtuálgépre? (am akitől kaptam ők azzal dolgoznak, ezért se értem, jelentős eltérés nincs a gépek közt sem hardveresen)

    A script szerkesztővel kapcsolatban pedig, igaz a WinCC scriptelőjével csak párszor volt kontaktom, de nincsenek emlékeim ugrásszerű változásról. (ergo ugyanolyan silány, vagy nem?) (tudom...ezt nem erre találták ki amúgy sem, húzzunk be gombot, kösszünk rá egy változót és minden jó)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák