Új hozzászólás Aktív témák

  • pataslogeza

    aktív tag

    válasz janos666 #85391 üzenetére

    Avs forumról vannak az értékek :) azért kérdeztem hogy nem túl alacsonyak e.
    Az rstp micsoda? Az avs forumos fickonak 3 volt a gyári érték, nekem meg 7. Ezen kívül minden más gyári érték ugyanaz volt az övén mint az enyémen.

    Az X, Y, VSUS, ABL mit jelentenek? :D
    Tippelek, hogy az abl = automatic brightness limiter, ami nekem 122, és a vsus = voltage sustain, ami 128, de ezekben sem vagyok biztos. Ha ez a vsus, akkor azt miért emelni kell? Én azt hitem azt minél lejjebb kell venni. Ezekre van valami általános jó érték, vagy ezeket csak múszerrel lehet jól beállítani? (Az ABL-en kívül, mert azt már írtad hogy az 254-en jobb)

    Most visszaállítottam a számozottakat a gyári értékre, és az "A" betúst vettem lejjebb, csak most nem látom az eredményt, mert nem tudok annyira besötétíteni :) majd este. Viszont a menüben a számozottak nem változtak attól hogy az A betúst állítottam. Azt hittem azok együtt változnak az A betússel.

    Kipróbáltam amit mondtál, levettem az FSAD-ot 50-re, és valóban, a képernyő közepén fekete pontok villódznak, mintha hangyás lenne a képernyő.

    Találtam az etc. menüben olyat, hogy "backup data", és ez "NO" állásban van most. A másik lehetőség "transfer". Ez az lenne hogy lementi a szerviz menü beállításait? Ha igen, akkor hova menti, és hogyan tudom visszatölteni ha esteleg kellene?

    A szerviz menüben semmit nem reset-eltem, és mostmár tuti hogy nem is fogom :) mert nincs múszerem, sem tudásom hogy beállítsam utána. Elhiszem hogy múszeres beállítás után még jobb lenne a kép. Egyszer majd megejtjük, ha lesz rá alkalom, meg kedved hozzá :)

Új hozzászólás Aktív témák