Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Ágógreen #54647 üzenetére

    "sok szar funkció ezekben a tv-kben felesleges. még egy DM-Fan sem használja ki őket, pedig aztán ő itt a főmájer (jóértelemben)."

    Egyáltalán nem az extra funkciók miatt veszek én sem VT60-at, hanem amiatt a képi adottságok miatt, a jobb bevonat miatt, a jobb kalibrálhatóság miatt, a finomabb árnyalatkezelés miatt, amit az ST60 soha nem fog tudni nyújtani. Neked erre nincs szükséged, nem vagy videofil, tudomásul vettük, pont. De ne írj már e olyan nyilvánvaló hülyeségeket, hogy ez fölösleges, másnak erre nem lehet szüksége, minden, ami ettől drágább, az már nem éri meg és kész! Te ilyen szempontból igénytelen vagy (nem pejoratív), másnak meg erre szüksége van. Én 6 éve nézek plazmát, engem a belépőszint már nem tud kielégíteni. Ennyi.
    De egyébként nem értem, hogy miért feltételezed azt, hogy adott esetben másnak az extra funkciókra nem lehet szüksége: nem egy olyan ismerősöm van, aki pl. nem is venne TV-t rögzítési funkció nélkül, mert megszokta, hogy megállítja a TV-adást, vagy beprogramozza a TV-t, hogy ha nincs otthon, akkor vegyen fel neki x vagy y műsort. Teljesen jogos igény és nem kezdem el meggyőzni, hogy inkább torrentezze le a tartalmat, mert nem akarja, neki erre van szüksége, kész. Ugyanígy jogos igény lehet a SAT-tuner, vagy a jobb bevonat, esetleg a fejlettebb 3D-lejátszás, stb. Nem csak a te igényszinted létezik.
    Ugyanígy teljesen jogos igény a médialejátszó is: ha filmet akarok nézni, akkor nem fogok egy PC-t elindítani fölöslegesen, mikor van erre egy 5 Wh fogyasztású, teljesen passzív, néma eszköz, ami ugyanezt a feladatot jobban képes ellátni, mint a harmincszorennyit fogyasztó, nem zajtalan és a lakás másik pontján elhelyezett PC. Ez is egy igényszint.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák