Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz patakidr #36470 üzenetére

    Nekem többek között pont az tetszett meg a Popcorn A-210-ben, hogy minimalista, full fém, szálcsiszolt alumínium feketére festve, így nagyon megnyerő külsőleg is és a tudása is teljesen korrekt egy Dune-vel szembeállítva. Ráadásul akkoriban nem is volt olyan drága - de pl. kis szerencsével ma is megkapod használtan jó áron. Az A-300 valóban drága és nincs hasznosítható előnye az A-210-zel szemben, illetve szerintem design-t tekintve sem olyan szép már így, hogy kilyuggatták a gépházat.

    Egyetértek veled, számomra is fontos a külső megjelenés is, tekintve, hogy nálam sincs elrejtve a lejátszó, mivel nem olyan a TV-m környékének kialakítása, hogy ezt meg tudnám tenni. Ettől függetlenül megértem, hogy valakinek ez nem szempont, mert ő máshogy helyezi el a készülékeit. De alapvetően én is azt mondom, hogy egy ilyen árszintű készüléknél azért adjon már a gyártó legalább az anyaghasználatra - a design-t itt nem említeném, mivel az szubjektív, de pl. a MED1000-rel kapcsolatban még nem sok embertől hallottam, hogy szépnek tartaná.
    Egy háttérvilágításos távirányító is annyira alap kéne már legyen ilyen kategóriában - ahogy a Popcorn-nál az is. Oké, hogy megszokod úgy is és egy idő után már vakon nyomod, de azért hozzátenném, hogy simán lehetnek olyan funkciók, amiket sosem fogsz stabilan megjegyezni, hogy hol vannak a távirányítón, mert esetleges a használatuk.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák