Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    válasz Gabesz26 #23580 üzenetére

    Ez érdekes.

    Én 4 jegyet vettem a HFR vetítésre és szemüveg nélkül 8K alatt volt.
    Westend közel van, tömegközlekedek vagy gyaloglok.

    Rágcsálnivalót (csoki, ropi, sör stb), már amennyiben igényem van rá otthonról csempészem be. Fejenként egy normál mozi nekem és barátnőmnek megvan kb 2E-ből jeggyel bőséges rágcsálnivalóval, innivalóval.

    Persze, ha 500 Ft os kukoricát meg ugyanennyiért üdítőt akarsz inni, ahelyett, hogy vinnél 1-2 doboz sört meg kekszet vagy mogyorót akkor megkérik az árát. Persze mindig jó ha vannak akik eszik a drága vackokat, keresztfinanszírozzák a tulajdonképpeni mozit :)

    A Hobbit persze túl hosszú ahhoz, hogy sörözzek rajta ;) Nembaj, ha azt nézed mibe kerül egy perc élmény és hogy várhatóan mennyit ad, ez lesz az elmúlt 3 év legköltséghatékonyabb filmje..

    Kene:
    Az egyértelmű, hogy a sor közepén kell ülni, mert ott merőlegesen látsz rá a vászonra, aminek 3D-nél tudtommal kiemelt jelentősége van mert derékszögben a legnagyobb a fényerő.

    Ezen kívül nekem az okosok azt mondták, hogy nem szabad túl közel ülni, mert akkor nem látod át a jelenetet, illetve túl távol sem, mert akkor meg túl távol van az egész, nem vagy része. így vettem egy jegyet a 9.-ik sor közepére (13 soros). Azért a Westendbe vettem és nem az Arénába, mert az Arénában a lépcső mellett nagyon zavaró talán kék fények vannak végig, a Westendben meg nincs. Illetve az Arénában még a világító vészkijárat tábla is zavaróbb.

    J.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák