Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz oalex #6989 üzenetére

    Értem. Akkor azt kell eldöntened, hogy maradsz-e a fullHD-nél (pl. 42S10) kb. 200 eFt-ért, vagy beéred a HD-Ready-vel (pl. 42PX80, vagy 42X10) és így spórolsz, avagy kivársz egy akciót, amikor 200 eFt-ért megkapod valamelyik 50"-os HD-Ready-t.

    A Samsung-ok közt is érdemes nézelődnöd, bár ott inkább a nagyobb modellek ajánlottak, mert a kisebbeknél a pulldown alkalmazása nem szerencsés és a 24p megjelenítéssel gondok lehetnek. Viszont a Samsung szolgáltatásban általában többet nyújt. Ettől függetlenül nekem a Pana szín- és képi világa jobban bejön, szerintem naturálisabb, de ez már ízlés dolga is. Design-ban nemek szintén a letisztultabb Pana jön be.

    Az LG TV-i között is lehet jókat találni, de én személy szerint nem vennék LG-t, köztük igen magas a meghibásodási arány. A Philips-eket nem nagyon ismerem, egyet-kettőt volt alkalmam kipróbálni, nem voltak rosszak, de el sem ájultam tőlük.

    Igazán csúcs plazmákat ugye a Pioneer gyártott, egész tavalyig, amikor is kiszállt a buliból. Ettől függetlenül lehet még kapni elfekvő darabokat, csakhát az áruk többnyire három-, négyszerese a Pana-énak, annyit meg nem ér. Amúgy az idei Pana plazmák közt már vannak olyan panelesek (NeoPDP), amelyek a Pioneer technológiáját használják.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák