Aktív témák

  • Jowanson

    tag

    Sziasztok

    Tv vásárlás előtt állok és a véleményeteket szeretném kérni.
    Eddig csak LCD-ket néztem, samu 40c650-es illetve a sony kdl-40ex500-as játszott, jókat olvastam róluk, ár/érték(teljesítmény) alapján nekem ezek tűntek jó vételnek.
    Viszont beleolvasva a plazmás topicba és elolvasva 1-2 tesztet (pl a g20-ról :) ) kezdek a plazmák felé kacsintgatni. El is mentem gyorsan egy saturnba és egy mm-be körbenézni, de nem győzött meg amit láttam, persze gondolom olyan világítás mellett ami ezekben az üzletekben van nem is fogom észrevenni a különbséget laikusként.
    A tv-t legfőképp két dologra használnám: többnyire pc-ről filmet nézni (sorozatok illetve minimum 720p-s tartalmak), illetve alkalmanként tvzni, esetleg néha megnéznék 1-2 játékot is hogy hogy néz ki ekkora képernyőn, de ez a szempont tényleg nem fontos.
    A kérdésem az, hogy szerintetek érdemes-e beruházni egy g20-ra, vagy ha arra nem is akkor egy s20-ra, figyelembe véve hogy milyen célokra használnám a tv-t (többnyire sötétben filmeznék illetve ha kapna is minimális fényt akkor azt is oldalról).
    A másik kérdésem pedig hogy mi a különbség a g20 és az s20 közöt? :) A panelen kívül persze, illetve az ebből adódó külünbségekre vagyok kíváncsi, mivel laikusként nem sok különbséget láttam a kettő között...

    Köszönöm a segítséget

Aktív témák