Új hozzászólás Aktív témák

  • Macccy

    senior tag

    válasz Szabi® #85547 üzenetére

    Mindent értek, de .... én most a játékos vagyok, vagyis lennék. Általában nem zavar mit csinálnak a cégek, el lehet lavírozni egy géppel is akár, nekem ez 2016 óta PS4/PS5, előtte Xbox-ok voltak, épp ami kellett, vagy nekem jobbnak tűnt, mindegy. Ha a Sony vásárolna meg egy/több stúdiót és a már meglévő Xbox játékoknak vágná meg a supportját, arra is csúnyán néznék, erre mondom, hogy buziskodás. Játékost szerezni ér, de ne bassza már föl a konkurencia ügyfelét, attól én pont nem fogok dobozt venni. És igen, wesder mondja, hogy nem, ez a Ninja Theory döntése volt, ők nem akartak / nem tudtak (?) upgrade-et csinálni, akkor bizony ők is megnyalhatják, nem tudjuk az igazságot úgysem. Valaki blogolja, hogy ők függetlenek, de lehet egy faszi meg búzavirágkék ingben, microsoft logós nyakkendőtűvel bemegy hozzájuk pofavizitre pacsizni minden hónap végén, jól halad e az exkluzív H2, néha visz egy kis pénzt krokodilbőr aktatáskában. Nem tudjuk, lehet.
    És igen, ez a support megvágásának is tekinthető, mert ha nincs is next-gen upgrade, legalább a PS Pro verzió fusson hiba nélkül, de sajnos a redditen és más fórumokban nem erről számoltak be. Gondolom az applikáció kipofozása nem a platform holder feladata. Ha meg van egy supported játék, kérnek hozzá devkitet, UPS átviszi szerintem akár a szomszéd államba is, csak akarni kell, máris nem lenne a Store -ban odaírva, hogy "game may exhibit errors or unexpected behaviour" ...

    Túlbeszéltem, mindegy.

    Érdekelt a Hellblade, de akár a Ninja, akár a gazdája volt, a zsozsó marad a számlán. Én a Sony helyében nagyobb betűvel odaírnám ezt, ugyanis ha úgy van, ahogy gondolom, akkor Ninjáékat nem annyira szeretik ők sem most.

Új hozzászólás Aktív témák