Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz KoNZoLik@ #77810 üzenetére

    Szerintem ezt hagyjuk inkabb, mert az, hogy szerinted "felnott emberek" min elvezkedhetnek, meg min nem anelkul, hogy "gaz" legyen, az egy brutalisan buta tema es hozzaallas. Neki ez, neked meg mas, ennyi.

    En pl sose fogom megerteni aki szereti a SUV-okat, vagy a kamionokat, vagy pl a horgaszokat, hogy orakig kepesek fenylo szemekkel beszelni egy ujabb fenylo muanyag bizbaszrol, amit bevagnak a vizbe es 4 orara elfelejtik, de ezert nem kell lenezni senkit, masok vagyunk es kesz. En meg "felnott" letemre imadok jatszani, hulye buta mentalisan rokkant baromsagokat csinalni a lanyommal/haverokkal, kulon poen, hogy az asszony hogy probal sokszor elbujni barhova olyankor, vagy eppen imadok a hulye labda utan rohanni/ugrani, vagy a vizben pancsolni, sot, meg homokozni is. Es? Ki nem szarja le, amig nem bant vele senki senki mast, addig brutalisan primitiv dolog lenezni masokat azert, mert mas erdekli oket es/vagy mast szeretnek csinalni. Engedjuk el.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák