Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Meglett itt is. Laza 50 óra, nem sietve, elég sok mindent felfedezve, strength builddel. Továbbra is tartom, hogy a játék a végére teljesen elfogyott és kipukkant, egy közel 10/10-es kezdés után a Mountaintops of the Giants vagy a Consecrated Snowfield már csak jóindulattal 6 pontos, az Ashen Capital meg talán a From leggázabb területe, egy nagy nulla. Bossok is felemásak, gyakorlatilag minden itt van, ami valaha From játékban szerepelt, de a játék utolsó harmadában konkrétan nulla új ötlet szorult, reskin reskin hátán egyen dungeon rengetegben.
    Tavaly nagy kérdés volt, hogy az Elden Ring vagy a Ragnarök a jobb és most egymás után játszva őket tényleg nehéz kérdés, mind a kettő magas színvonalú játék néhány illúzióromboló hibával. Nálam mondjuk a Ragnarök jobban betalált, több volt benne a wow faktor és végig megtartott, Elden Ringnél hamar elmúlt a rózsaszín köd.
    Ami elvitathatatlan, hogyegy kiváló kapudrog, vannak sokkal jobbak a zsánerben (Dark Souls 3-at, Bloodborne-t, Nioh-t, de őszintén szólva még a Lies of P-t is jobbnak tartom), de a sok lehetőség és könnyítés miatt ezt a játékot egy give me balanced God of War játékos is lazán végig tudja vinni. Várjuk a DLC-t.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák