Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    Sajna az NFS Unboundtól is könnyes búcsút kellett vennem, no nem azért mert 10 nap múlva lejár az EA Play, hanem mert ezt a játékot is ugyanaz sújtja mint a legtöbb mai autós gémet, hogy az igazán gyors autók konkrétan irányíthatatlanok. Az ellenfél megy a sínen, akár kanyarban is 300-zal, de te olyanokat repülsz, hogy öröm nézni. Ráadásul ilyenkor mindig visszadob a játék utolsónak, így ha nem vagy képes hibátlanul lehozni egy-egy versenyt, úgy a büdös életbe nem is fogsz nyerni, mehet a restart.

    A gyűjtögetett pénzemet pedig sikerült egy olyan autóra elverni, amit jelenleg nem is tudok használni sehol (lol) csak a sztori későbbi részében. Én nem is értem, hogy ilyet hogy lehet.

    A másik meg, hogy direkt sz@pat a játék. Úgy variálja a forgalmat, hogy biztos valaki szembe menjen neked, ha az ellenfél ütközik egy teherautóval, legyen az a pályán bárhol, az biztos valahogy eléd fog sodródni, ha jönnek a rendőrök, biztos csak téged kapnak ki, amennyiben van 2-3 másodperc a menekülésig, úgy tuti bevág a játék pár rendőrt és a többi.

    Fast travel nincs (vagy csak nem találtam) minden verseny után irány a safehouse, majd napszak váltás, majd újabb verseny, majd megint safehouse és ez így megy egészen egy játékhétit, aminek a végén megküzdesz a helyi Janival és akkor kezdődik az egész előről..

    Tényleg, a játék közepétől szinte semmi élvezet nem marad már. Ráadásul végig, állandóan, mindig, POFÁZNAK benne. Ebben a játékban nincs olyan, hogy FÉL PERCIG kuss van és élvezed a zenét meg úgy az autó hangját. Verseny közben is ilyen magasröptű beszolásokat tolnak az ellenfelek, hogy "most én vagyok gyors, vagy te vagy lassú?" A Payback óta mennek ezek a folyamatos dumálások, kezét lábát törném aki kitalálta ezt.

    Ami tetszett még az annyi, hogy jó sok verda van benne, a tuning lehetőségek kb végtelenek, használhatod a community festését és kb ennyi.

    Az irány jó, de azért van még ezen mit dolgozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák