-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat !
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan játékot, amit tudunk itthon ketten játszani és benne van a Ps Plus Premiumban?
Köszi! -
nagyúr
-
kevike576
senior tag
válasz hombre[EU] #132211 üzenetére
Na a kicscsákó nem bírta megállni, hogy ne dugja be PCbe
Ha ez fog menni steamvr-al, akkor ez lesz a nextgen pcvr !
Sokan redditen írják, ők már eleve PC-re veszik meg -
hombre[EU]
veterán
szerintem a sony hivatalosan is támogatni fogja a pc-t, nem kell modderekre várni.
csak az elején veszélyes lenne,mert a scalperek elvinnék ezt is illetve elég sz*rul nézne ki,ha pc-n használják a ps5 usereknek pedig nem jutLife, Uh, Finds A Way
-
Rigormortiis
veterán
A HZD 2-Ben van magyar felirat?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #132309 üzenetére
A HFW-ben van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Rigormortiis #132309 üzenetére
Van. (csak az ugye HFW, mint Horizon Forbidden West.) Egyébként nem csak magyar felirat van, hanem a játékban bizonyos feliratok is magyarok. Pl az útjelző sziklák feliratai. És baromi zavaró tud lenni a fordítás, ha az első részt angolul játszottad. Én pár óra játék után visszaváltottam angolra. Nem azért, mert rossz a fordítás, inkább nekem szokatlan az első rész után. Pl a robotok, városok nevei.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
markknight
veterán
Rekord alacsony áron van a Cuphead + a kiegészítője (ilyen ócsó sosem volt), érdemes lecsapni rá akinek kimaradt, nekem spec egyik kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
válasz markknight #132312 üzenetére
Nagyon nézegettem reggel, remegett az ujjam a fizetés gomb felett, de ilyenkor szokott az lenni, hogy köv. hónapban bekerül extrába.
Mondjuk tényleg nem nagy összeg, úgyhogy ha valaki nagyon vágyik rá ennyit simán megér. -
Maxtreme
addikt
válasz markknight #132312 üzenetére
amúgy ez "easy" fokozaton mennyire controller falhozvágós?
Mert anno néztem videket a regular-ról, nos az biztos hogy nem nekem való -
Maxtreme
addikt
válasz markknight #132320 üzenetére
aki azt végigviszi classic módban (tudom, tudom van sok ilyen beteg ) hát annak óriási respekt komolyan.
-
viktor82
őstag
Üdv,ez a tv mennyire ajánlott?Elég jó áron hozzá tudnák jutni.
SONY KD-75X85K”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
stemplar07
őstag
válasz viktor82 #132324 üzenetére
[link] jó tv ár értékben, ha a Sony szalon online ben rendeled +40 ezerért 5 év garit kapsz, nagyon jó kontrasztja van, van VRR 120Hz stb HDR-ben kissé alacsony a fényerő, de nem ez nem vészes.. ( Nincs local dimming , de ezt amúgy túl misztifikálják.. néha jobb egy LD nélküli jól működő , mint egy rossz LD-s TV)( mindennél van jobb persze jóval drágább is..)
-
Beleth
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki hasonlót?
Tehát megjelenéskor megvettem a Hogwarts Legacyt, viszont sajnos kipróbálni csak 3 nappal ezelőtt tudtam, vagyis szerettem volna. Ugyanis a konzol nem hajlandó feltelepíteni. A “másolás” résznél egyszerűen egy idő után annyira belassul, szinte megáll, hogy órákon keresztül 1-2%ot halad. Konkrétan 6 óra alatt sem telepítette fel, és azóta is egy helyben áll. Többször újra próbáltam, semmi. Már a konzolt is reseteltem mert azt gondoltam azzal van a baj, de a többi játék gond nélkül települ. Hibakódot nem ír ki, 3 napból már rég kicsúzsztam ezért a Konzolvilag sem hajlandó cserélni a lemezt. Most akkor kidobtam 30kt az ablakon? Vagy van meg valami opció amit lehet tenni? -
viktor82
őstag
válasz stemplar07 #132328 üzenetére
Most nézem élőben,épp egy lg oled 77B2 mellett van,nehéz döntés az a plusz 700euro
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
viktor82
őstag
válasz stemplar07 #132333 üzenetére
Az LG 2080 euro lenne
Azt ajánlod inkább azt vegyem?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
3L1T3
addikt
válasz Beleth #132329 üzenetére
Hova jelezted a problémádat?
- Ha nem is cserélik akkor a forgalmazóhoz irányítanak , ha pedig a forgalmazótól kapsz egy levelet, hogy cseréljék akkor a kapcsolattartó úgy is felveszi velük a kapcsolatot, hogy van egy vevő akinek vegyék vissza a hibás szoftverét és utólag jóváírják.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
addikt
válasz Kendek #132339 üzenetére
Na igen. Rengeteg konzolos tartalom van náluk. PS, Xbox, Nintendo. Egyébként az ő elemzéseik nem feltétlen arról szólnak, hogy nagyítóval vizsgálják a pixeleket. Hanem megnézik milyen állapotban van egy-egy játék.
DF elemzés mindig nagyon hasznos volt. Főleg egy játék vásárlása előtt. Illetve kicsit többen követnék őket, akkor nem lennének ennyire irreális elvárások egy konzoltól.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Lackooo84
nagyúr
válasz 3L1T3 #132337 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy mivel nálatok vásárolta a terméket, ezért veletek áll szerződésben, nem a forgalmazóval, meg nem a jóistennel. Nektek kell kötelezően visszavenni és intézni, nem a fogyasztót kellene rohangáltatni össze-vissza. Ez a jogszabály.
Most nem azért, de nektek mennyiből állna adni egy másik lemezt a pajtinak hadd játsszon, ti meg majd lemeccselitek akivel kell. Most tényleg elvárnátok/elnéznétek, hogy hetekig levelezgessen addig meg nuku játék??
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Dreimus
senior tag
válasz Lackooo84 #132345 üzenetére
Mely szoftverekre nem vonatkozik, ott esetleg szavatosság lehet, bár szoftverre nem tudom kiterjed-e, szerk. utánna olvasva csak szavatosság van kibontásig, vagy beaktiválásig, utánna semmi.
A bolt lemeccselése azért gond, mert ha a forgalmazó visszadobja nekik akkor a boltnak veszteség, amit valszeg a boltos aki visszavette kapja meg mint hibás termék. Sok cég nem nézi jó szemmel az ilyen veszteséget, plusz a cég és forgalmazó közti hibás termékekre semmi jogszabályi védelem nincs, emiatt szőrős szívűek egyes cégek, mert nem akarnak mindent is benyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Dreimus #132346 üzenetére
Már bocsánat, de az a fogyasztót nem kell érdekelje. Ő egy hibás terméket kapott, bőven a jótállási időn belül. Ilyenkor az eladóé a bizonyítási kényszer, hogy a hiba nem a gyártáskor keletkezett (egy sérülésmentes lemeznél ugyebár ez nehéz lesz )
Találtam a KV ÁSZF.-jében egy mondatot:
"Amennyiben a szoftver működésében probléma merül fel (bug, fagyás, telepítési problémák
stb.), terméktámogatással kapcsolatban a Vásárló minden esetben a forgalmazó magyarországi
kirendeltségéhez fordulhat."Ez az én értelmezésemben ilyen "mossuk kezeinket" hozzállás, ami jogsértő, és mivel a jogszabályban (5. § (1) * A fogyasztó a kijavítás iránti igényét választása szerint a vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.)
leírtaktól nem térhetnek el, így semmisnek tekintendő. Ha hibás a termék, ott kell visszavenniük és foglalkozni vele, ahol vásárolva lett, pont.The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest