-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz Yodafon #131398 üzenetére
gószt of cusima
Egyszerűen kiakadtam attól a játéktól.
Nem a nehézsége, hanem a (számomra) bugyuta történet. Pl. a játék olyan ölési módszereket kér, ami szembe megy a karakter hitvallásával.. nem is értettem. Közbe meg a történet pont ezt a hozzáállást meséli. A végére pedig teljesen ellaposodott. -
Metro Exodus... Agyfaszt kaptam attól, hogy a katakterünk mint egy pincsikutya ugrál mindenkinek és percenként mondja valaki a nevét. A gunplay meg olyan mint sajtreszelővel rejszolni.
The Last Guardian. Hányingert kapok szó szerint tőle, ugyanez a bajom a Bloodborne-nal is. Valahogy technikailag nem az igaziak pedig a játékmenet, az atmoszféra bejönne.
Kingdom Hearts 3. Túl lettek tolva az átvezetők.5perc Vidi majd visszakapod az irányítást kb. 10mp-re és jön a következő 10perces mesedélután.
CP2077
Death StrandingPSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz fenky #131393 üzenetére
Nézőpont kérdése. Valakinek meg, valakinek nem. Én 18-ért szereztem postával együtt egy patika állapotú lemezes példányt 1 hónapja és azóta beleraktam 60+ órát, úgy, hogy a Remastered változatot is vagy 5x végigvittem régebben. Nekem bőven megérte
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
tachikoma
aktív tag
Stray
Annyira dícsérte mindenki, jól néz ki nem rossz, de annyira lehangoló. És rögtön az első városnál elakadtam, utána olvastam, hogy kb mindent mindenhol össze kellene gyűjteni a továbbjutáshoz, de a fenti miatt nulla motivációm van hozzá.
Jedi Fallen Order nem rossz játék amúgy. Persze vannak benne idegesítő dolgok, a térképet nagyon nem tudtam megszokni, meg nincs teleportálás, de a hangulata nagyon tetszett. Szerintem érdemes adni neki egy esélyt.
-
-
Yodafon
senior tag
azert tartom magam olyan jatekosnak aki nem easy fokozaton akar es tud csak jatszani szoval itt nekem a jatek a fos.
Bar meg nem is lenne akkora ervagas ha normalis lenne legalabb a medikit rendszer de meg az se mukodik jol benne. Mire bekapja a medikitet (azzal a retkesen lassu animacioval) 3x levagnak/ram lonek RPG(!!!)-vel..I'm gangsta!
-
Bazsi747
aktív tag
Exodus az egyik legjobb játék volt számomra,de amúgy is imádom a szovjet érában játszódó játékokat.Egyén függő kinek mi jön be.
-
Bad Pritt
félisten
-
Wesder
félisten
-
Frod
addikt
Unravel. Rage quit és törlés - bár hozzátartozik, hogy utálom a platformer cuccokat.
A másik, amikor bár befejezem a játékot, de már a vége előtt jóval ptsd-t kapok a térképen elszórt félmillió szirszartól: Miles Morales, HFW, stb.
"elkezdtetek játszani majd rájöttetek mennyire szar": ez konkrétan az Exodus.
Do you see the white shadow?
-
marinea2
addikt
Metro Exodus nekem is szinten. 3-4 orat birtam vele. Pedig az elodeit imadtam!
Miles Morales. 2-3 elinditas utan elraktam "karacsonyi gamenak" na azota is varja a karacsonyt
RDR2: a 30fps miatt nekem elvezhetetlen, pedig latom rajta hogy baromira bejonne a 60fps-es valtozata (szinten 3-4 nekifutas es ora utan delete)
Witcher 3: Vartam az uj patchet nagyon hogy namajd akkor most aztan dejo lesz. Aztan sajna megsem lett
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Maxtreme
addikt
nem tudom volt e már róla szó, de jön egy ilyen nemsokára ps5-re:
DEAD CIDE CLUB
Nem én vagyok a multis játékok elsődleges célközönsége, de ez nem tűnik rossznak, főleg hogy ingyenes lesz. (ráadásul a sidescrollereket is imádom)[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
válasz tboy93 #131438 üzenetére
En annyira jatszanek vele hogy mar a PC-s forumban elkezdtem erdeklodni VGA-k utan hogy mit lenne erdemes az otthoni PC-men fejleszteni hogy erre az egy jatekra jo legyen. De hat olyan osszegek jottek ki hogy inkabb hagytam az egeszet..
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Farkassacred
őstag
Ha egy játék jó, akkor bizony szenvedni is élvezet lesz benne.
Nálam a Crash része indult kegyetlen nehezen, töröltem is nemegyszer. Aztán végül nekirugaszkodtam és imádtam minden percét a végéig. Igazi remekmű, de szigorúan csakis az első része.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
nagyúr
válasz Farkassacred #131444 üzenetére
Én megakadtam a vaddisznós pályán Azóta nem nyúltam hozzá.
-
nagyúr
válasz Farkassacred #131447 üzenetére
Nincs energiám hozzá hogy sz.passon egy játék. Én nem élvezem ezekben a tanulási folyamatot, épp elég kihívást nyújt a munkám, ha hazaérek akkor le akarom vezetni a stresszt nem még többet generálni
-
Farkassacred
őstag
válasz tboy93 #131448 üzenetére
Néha ilyen is és olyan is kell. Én most fél évig csak zeldázni fogok azt hiszem, aztán a második félévben meg folytatom az új résszel.. Egy teljes év csak zeldával.
Itt valahogy egyensúlyt alkottak a játékmenetben a készítők és pedig még nehézségi fokot se lehet állítani benne.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
nagyúr
válasz Farkassacred #131449 üzenetére
Ma megyek megnézni egy Switch Lite-ot én is, BotW wishlisten van nekem is Kell valami handheld, hogy ha játszani van kedvem is együtt tudjunk lenni a feleségemmel, amíg mondjuk ő TV-zik. PS Vita volt az origi terv, de végül inkább a Switch irányba indultam el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest