-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem megéri. Nekem is sx mellett van, mindkét gépnek van pozitív és negatív pontja. A Sony exkluzív címek tényleg jók, nem csak úgy mondják rájuk. Főleg, ha kedveled az egyjátékos dolgokat, amikben mind a történet, mind a megvalósítás zseniális. Ha van rá keret, akkor nem is kérdés, hogy megéri. Akciók kb hasonlóak, gamepass helyi megfelelője is megvan. Talán annyi a különbség, hogy xboxon nincs régiókorlát, itt meg van.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
markknight
veterán
válasz sirarcheer #131474 üzenetére
Folyamat nyomva tartottam egy irányba a controllert és automatikusan dodge-olt.. Sokat gondolkodnom se kellett, konkrétan agyonvertem mindenkit
-
sirarcheer
senior tag
válasz markknight #131505 üzenetére
Hmm este kipróbálom, mert nem először hallottam ezt az auto dodge-t.
PSN: sirarcheer
-
Woodslave
félisten
[link] ez mi? Bugos az oldal?
pedig ennyiért behúztam volna
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Frod
addikt
válasz sirarcheer #131506 üzenetére
Beállítható a menüben.
"If you enable the Accessibility Setting “Auto-Dodge”: you no longer need to alternate between holding Left and Right. Auto-Dodge makes it so you can hold in the same direction the entire time to auto-dodge all incoming attacks"
Do you see the white shadow?
-
válasz Rigormortiis #131515 üzenetére
Igen, az lemaradt. Felírhatjuk a mínusz pontok közé. Viszont akinek kimaradt a teljes ps4 generáció, az tényleg apróért megveheti a régebbi címeket. Vagy ott van a ps plus collection az előfizetéshez. Mire azokkal végez az ember, addigra a most megjelent játékok is olcsóbbak lesznek.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Atomic Heart:
Console:
• PS5, Xbox Series X - dynamic 4k 60 FPSRaytracing csak PC-n lesz.
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
GT7+PSVR 2 Hands-on (gtplanet)
konzolon jobbat nem kaptok
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #131525 üzenetére
És hát rosszabbat se
-
nagyatt
tag
válasz hombre[EU] #131525 üzenetére
Egyébként a standard GT7 játszható lesz VR módban, vagy ehhez egy speciális kiadást kell majd venni ?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Peat76
őstag
válasz Yodafon #131475 üzenetére
Ehhez ez a rendszer kevés, ezt 2020-ban is tudták!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peace
nagyúr
válasz Petreszku #131535 üzenetére
Érdekes, hogy 27-28 éven át soha semmit nem voltam hajlandó újrajátszani. Meg se fordult a fejemben ilyesmi. Az utóbbi 2 évben viszont nagyon rákaptam és baromira élem! Witcher 3, RDR2, Divinity: Original Sin 2, Mechanicus, HZD, TLoU, Mass Effect trilógia.....igaz ezek közül több olyan újrajátszás volt, hogy már PC-n vagy TLoU esetében már a PS5-ös Part1, de akkor is.
-
Woodslave
félisten
Megvennénk osztott accounton a hogwartsot a partnerem szereti a harry pottert (ps4-e van) akkor meg már legyen ps5 verzió is.
Nem igazán tiszta hogy akkor mikor is lehet játszani a ps4-el? Olvastam április 4-et de azért az furcsa lenne
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Sirandrish
legenda
válasz oriic #131537 üzenetére
VR-ra, Time Crisis féle "harcrendszerrel" 5 euroért venném..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
_drk
addikt
válasz Peace #131539 üzenetére
Régi kedvenceket időről időre mindig elővettem. De sok játékot meg alapból megéri újra végig vinni. PL Witcher 3 végén annyira gyorsan és sok minden történik ami eléggé epikus hogy azt muszáj megint végig vinni. (Csak ne akadnék meg állandóan Novigradban...)
Akkor a PS exkluzívok megint ilyenek, hogy elsőre mikor végig szaladsz 1-2 megint csak jobb részen PL Uncharted 4 autós üldözés miatt az is tervbe van véve. Most végig víve a Ragnarököt lehet még az évben újra végig viszem, de legkésőbb jövőre biztos.Egyedül az OW féle Days Gone vagy Horizon az amivel alapból ha sok időt töltesz akkor abból elég is egy végigjátszás egy életre, de annyi is van bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest