- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Na csak mondanom kellett:
Jason Schreier:
"Yesterday EA and Respawn quietly canceled a single-player game in the Apex/Titanfall universe, according to three people familiar. EA will try to find new positions for the ~50 people who were on the team but will lay off those who can't be placed"I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dlor
tag
Olvasó módban vagyok itt leginkább de a PS vs Xbox témában leírom a saját véleményem. Szerintem a Sony stratégiai hibát követett el azzal, hogy 2 évig hagyta kvázi vadnyugati körülmények között a konzol eladásokat így teret nyitott az Xboxnak. Volt itt chiphiány meg konzol felvásárlás meg áremelés meg túlárazás stb stb. Mindeközben a konkurencia stabilan elérhető készlettel és stabilabb árral dolgozott. Azért amikor karácsonykor a gyereknek nézegettek konzolokat ilyen egzotikus helyeken mint nálunk a két digitális konzol között majdnemhogy 2.5-ös szorzók is lehettek. Nyilván kicsinyke részpiac hazánk és nem is tudom, hogy nálunk nyugatabbra mi volt a szitu de azt sejtem, hogy ott is sokan megalkudhattak hisz a 2 év sok idő.
-
Moby
addikt
Hagyta...erről nincs szó. Nem hagyta. Ennyit tudtak gyártani. Ráadásul én ebben nem hiszek. Lehet, hogy volt egy szűk réteg, aki "kényszerből" vett mást, mint amit szeretett volna, de ők sem ragadtak ott, csak ezért. Amikor tudtak venni másikat, vettek. PS5-öt gyakorlatilag az elmúlt két évben bárki tudott venni, aki nem azt az álmot kergette, hogy ma kitalálom, holnap megveszem. Volt konzol, csak várni kellett rá. Sosem kellett 2 évet várni rá. Most már azért van konzol mindenhol, mert nincs rá akkora igény. Vége lett a covidnak, nem otthon ülnek a népek, és bámulják a tévét. Most már "csak" az vesz, aki amúgy is venne/szeretne. Ezek a felfutó őrült igények a mindenre, amiket a covid szült, ez szépen lecsengett. Most meg már sem őrült igény, sem pénz rá. Mindenki nyög. A vásárló is, a gyártó is. Mindenkinél rosszak a számok, és a nem jók a kilátások rövidtávon.
-
Yodafon
senior tag
Ha letöltök egy játékot a PS Plus collectionből majd lementem USB merevlemezre, akkor miután a játékot kiszedik a Storeból, tudok még vele játszani?
I'm gangsta!
-
Bogyi007
veterán
válasz markknight #130578 üzenetére
Van/maradt egy PS4 Slim konzolom és egy Series X. Mégsem érzem magam vesztesnek, a nagy címek közül amit nem tudtam elérni csak az új Ratchet & Clank az amit úgy-ahogy hiányoltam és a Spiderman 2 lesz az, de azzal még ráérek, az 2 év múlva is ugyanaz a játék marad és jó lesz nekem akár streamelve is Pc-n Ps Plusz alól...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #130431 üzenetére
Pont néztem gyorsan én is, de nem nyert
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Wesder #130589 üzenetére
A PS+Collection jó volt az induló játékosoknak, elfogadható összeg volt még talán az éves Essentials is hozzá. Nekem igaz nem volt benne semmi, de amikor valaki azt kérdezte mit vegyen akkor ez a csomag is benne volt a kalapban. Így, hogy megszüntetik egy indokkal kevesebb, hogy mellettük döntsön az új vásárló vagy, hogy egyáltalán előfizessen PS+ra.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
S e t h
nagyúr
Vettem egy Steelseries Arctis fejhallgatót, dongle, párosítás, használat öröm.
Viszont.
Akármikor indítom el a konzolt a fejhallgató az alapértelmezett beállítás, még akkor is ha ki van kapcsolva a fejhallgató, ergo ilyenkor néma csend fogad.
A korábbi dedikált füles esetében ha kikapcsoltam, akkor automatikusan váltott vissza tévére a hang, itt viszont a konzol beállításokban kell a hangok között manuálisan váltani vissza tévére.
Mivel ez nem Sony termék ez így is marad, vagy van valami setup ahol ezt orvosolni, automatizálni lehet?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
_drk
addikt
Most pontosan mi a ps+ collection?
Eddigi játékok amik bekerultek ps+ ba, az okés.
De most egyesével végig menve hozzá tudom adni könyvtárhoz vagy nem?
Anélkül amúgy elég szar a ps+ extra... -
hadam98
senior tag
válasz markknight #130604 üzenetére
Jönni fog az, most lesz az évforduló, nagy frissítés lesz. Amennyien játszák biztos nem fogják kaszálni.
A Titanfall kaszának pedig nem örülök, bár ki tudja hány és milyen játék van tervben illetve ez milyen volt.Az EA vergődik pár éve, viszont most az idei évtől valami változott amitől talán megint lesz egy nevesebb kiadó. Az idei Dead Space, Wild Hearts, Star Wars, Immortals of Aveum végig egyjátékos játékok, szerintem ez hiányzott. Mernek újat csinálni (Wild Hearts, Immortals). Nagyon jó év lesz az idei
-
addikt
válasz hadam98 #130622 üzenetére
Wild Hearts szerintem nagyon megosztó játék (lesz) az építgetős harcrendszerrel. Legalábbis én ezt veszem észre, ha az emberek véleményét nézem úgy, hogy még nem jelent meg a játék.
Engem mondjuk pont érdekel. Az viszont biztos, hogy nem lesz egy "grafikai" orgia. Vagyis kíváncsi leszek majd arra, hogy egyes grafikák tényleg átmennek -e egymáson minden kölcsönhatás nélkül. Pl. a videóban a boss és a fa találkozása.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
markknight
veterán
válasz hadam98 #130622 üzenetére
Én pedig azt olvasom a leakek szerint, hogy ebben az új szezonban (már ha lesz) akkor már új legend sem fog érkezni (r/apexuncovered) Az arénát kivezetik, control lesz helyette fixen.
Úgy amblokk a javuló minőséget én is látom az EA-nél. Tőlük az új Mass Effectet várom kb mindennél jobban, reménykedek.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Xaels #130617 üzenetére
A drift semmikor nem fér bele, sajnos mégis jön, ha meg ráadásul gari után, akkor cseszheti az user, vagy szétszedi magának. Nekem már nincs kedvem b*szakodni javítgatással, megkérdeztem a Triwardent hogy mennyiért forrasztanának rá új modulokat, de érdemi választ nem kaptam.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Omateee
tag
válasz Scholes9 #130625 üzenetére
Köszi az infót, ez nagyon jó ár érte, már ment is a kosárba!
Kb 3 éve az Arctis 7P 2019-et használom, de macerás állandóan dugdosni a transmittert PS5 és PC között. Így lesz dedikáltan mindenhova egy fejesem végre.Aki fejhallgatót keres és belefér ez az ár, ne hagyja ki! Ennek közel duplájáért adták még másfél hónapja, de 60k alatt sem volt talán még sosem.
-
.LnB
titán
-
itldj
aktív tag
Linkelték korábban, ez ~20 játék amit már Essential előfizetéssel is elértél és csak PS5 tulajoknak járt. Ha ezeket májusig hozzáadod a könyvtáradhoz, akkor megmaradnak amíg van bármilyen PS+ előfizud.
A PS+ Extra katalógus a ~300 címmel marad változatlan. (Nyilván előzetes bejelentés alapján kerülnek ki / be játékok, itt ami kikerül azzal nem fogsz tudni játszani hiába adtad hozzá a könyvtáradhoz.) -
F-ECT$
titán
-
KaitouP
nagyúr
válasz Lackooo84 #130637 üzenetére
Az jó, csak egy (márka)szervíznek gondolom garancián túl is tudni kellene javítani a cuccokat, mert ez így vicces hogy hibás lett a cucc, cserélni újra nyilván nem cserélik mert már nem garis, de javítani meg nem tudják. Akkor kvázi kuka, vagy viszem a sarki Hobó bácsihoz, aki max lehúzna pénzzel. Én meg biztosan nem veszek csak ezért forrasztásra felszerelést. Eh...
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Bogyi007
veterán
válasz 3L1T3 #130634 üzenetére
Offba teszem: Akkor voltaképpen a néhai 576/Konzolok Szervize/Bestbyte brand amiből lett ugyebár a PlayIt beolvadt a KonzolVilágba?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MODERÁTOR
válasz KaitouP #130640 üzenetére
Ezt az előző generációban úgy szokták megoldani, hogy mindig cserekonzolt adtak, olyat amit már megjavítottak és felújítottak. Ha garancián túl kerested meg őket, akkor volt méltányossági csere, csak rá kellett fizetni. Maga a szerviz csak begyűjtötte a hibás konzolokat, és küldték is tovább.
Azt nem tudom, hogy ez a refurbish megoldás mennyire megy még a PS5 esetén, de ha igen, akkor sem itthon csinálják. -
addikt
válasz Bogyi007 #130641 üzenetére
BestByte marad. A PlayIT "olvadt" bele. Gondolom az adatbázis átadása nélkül. Ezért nem kerültek át a Konzolvilág -hoz a regisztrációk és a rendelések.
Valószínűsítem, hogy a korábbi rendelésekhez tartozó garanciális ügyintézéseket is a továbbiakban (is) a BestByte végzi. Kivéve, ha valaki a gyártóval, illetve annak szerződött szervizpartnerével veszi fel a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
KaitouP
nagyúr
-
LÁZ
addikt
válasz Omateee #130629 üzenetére
ugyanúgy dugdosni fogod vele, mert nem tudja a dual wirelesst a kollega által linkelt 7p+ sem
ps. a 7p-nél sztem egyszerűbb, ha csak az audio kábelt dugod a kontrollerbe, és akkor maradhat a wireless a pc-n, vagy ahol van, az audio kábel hossza sztem egyáltalán nem para...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-=Jam=-
őstag
válasz KaitouP #130640 üzenetére
Van egy csomó szaki a PH!-n, aki foglalkozik ilyesmivel, miért nem veszed fel velük a kapcsolatot? Amúgy én is cseréltem már a sajátomban, nem nagy kaland ha az ember kicsit is tud forrasztani, de nyilván ha nincs otthon hozzá felszerelés, akkor csak ezért nem éri meg rá beruházni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest