-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
Láttátok, hogy 3 napos a Black Friday PSN Store-ban? Legalábbis az akciók mind 30adikáig, éjfélig tartanak.
-
Kicsikatona7
tag
Bekerült az emag kínálatába a Sony Wireless Stereo Headset 2.0 is. (Bocsi, ha már volt )
-
A`rpi
addikt
válasz HoTDoG #69304 üzenetére
Valami almás steam féleséget nézz, vagy egy célhardvert, sajnos PS média lejátszója csak ilyen tessék lássék megoldás, végszükség esetére, én nem "vajúdnék" vele.
(#69303) Tatyla
USA feltöltőt kell venni, (tudom az most nem feltétlen éri meg.)[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
DriveClub + SP bezsebelve. 4000-ért szinte ajándék.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
lockdown90
senior tag
aki rainbox6 siege-ezik annak talal jatekost? XD
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Elims
veterán
A watch dogs pénzt nem ér,aki ezen a vásárláson gondolkozik keressen inkább mást,van választék.
A 12hónapos tagságira tényleg az van írva,hogy 1 éven belül használd fel,de nincs gáz ha régebbi.
Megérkezett a 2x10db-os joy kupak,ebből 6db-ot megtartanék a 2 joy-ra (ps3-on van ravaszos ravaszos kiegészítővel együtt,így 14db. fölösleges.
Kinek kellene,írjon rám. (Ismeretlen névvel esélytelen a téma,vásárolni vásárolok kamu nick-től,adni viszont semmit.)[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
A Konzovilágnál tényleg adnak ajándékba most egy Dualshock 4 Wireless kontrollert a csomagban a másik mellé?
Köszi: Zsolt
-
lockdown90
senior tag
válasz Black Dragon #69313 üzenetére
várod már diablo 3? eleg fasza konzolon, valahogy nekem konyebb mint PC-n. orokke kattintgatni az egeret....
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Elims
veterán
válasz FhRossi #69310 üzenetére
Üzenetben megbeszéljük.
Fontos!Csak saját használatra adom!Szerk.: Természetesen ingyen megy a téma!
Witcher 3.
Van egy amerikai account-om,amire pár héttel ezelőtt kaptam 10$-os kódot.Majdnem elfelejtettem amikor jött az email,hogy aktíváljam be,megadta a10$-t,de azt nem tudom,hogy ennek is van-e határideje levásárolni vagy megmarad a számlámon?
A witcher 3 így most 15$ lenne.Annyit megérne és látnám,hogy megérné-e a gyűjtői belőle.
Van ennek online része?Ha igen,ennél is számítana,hogy amerikai account-tal vettem,de magyarral használom?Azaz csak amerikaiakkal tudnék online játszani?[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz lockdown90 #69308 üzenetére
Nem....ugyhogy egyelore nem valami lebilincselo a jatek...
-
danih
veterán
Na jó, 130k egy 1TB-os PS4-ért + 1 kontroller + SW: Battlefront nem rossz ajánlat, végül akkor ez lesz.
-
Tegla80
addikt
Szia
Ha felirodott a szamladra a penz,akkor amig el nem koltod addig marad ott.Witcher3.
Multi nincs igy targytalan az ez iranyu kerdesed....
plusz us ben nincs magyar nyelv es jo a jatek mindenki szerint ,igy inkabb masra koltsd azt az ingyi 10$,mert ezt utana ugyis megveszed. Max kerj megosztast valakitol kiprobalni,az ingyen van....
(En is veszem majd,de nalam ez is a raer kategoria es fontos a HU felirat...szoval 6-8e be johet,addig kivarok.....raerek )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
A`rpi
addikt
576 féle konzolbeszámítós akció is jó.
Már ha van elfekvőben x360, vagy ps3, részleteket nem tudom, én nem vagyok érintett.
(#69324) -ZeeZee-
Összefoglalót fusd át.[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Tényleg nem kötekedni akarok, de nem értem.
Amit linkeltem, azon nem látszik a szám, viszont az összefoglaló szerint a doboz mintája miatt új verziónak tűnik nekem. Miben tévedek?
edit: azt hiszem megvan a különbség: a logó fehérlik, ahogy írtad, én meg a "háromszögeket" néztem... Így tényleg régebbinek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz -ZeeZee- #69328 üzenetére
Képet bárhonnan szedhettek az oldalhoz, az a biztos, ha e-mailben vagy valamilyen formában felkeresed őket, és megkérdezed melyik típus van nekik raktáron és kész.
Továbbá közérdekű infó, hogy ma bent voltam az 576-ban, és megkérdeztem az akciós PS4 gépet(100k-ért árulják most), de 500Gb-os, tehát mindenki ezzel számoljon. Sajnos a weboldalukon nem tüntetik fel ezt az elég fontos információt.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz -ZeeZee- #69328 üzenetére
Ne azt nézd - a tetején, a felső harmadán a ház színe eltér a ház többi részétől vagy nem?
Ha eltér, sötétebb - CUH-1116, ha teljesen egyszínű az egész - CUH-1216.
Amit linkeltél, a "régebbi" verzió (valójában: második verzió, a mostani a harmadik).Legjobb Face-en megkérdezni tőlük. Én eredetileg WItcher 3-asat akartam, 3 óra alatt utánanéztek és kiderült hogy az 1116A.
(#69331) A`rpi: a telefont kikapcsolták és ezt nem is rejtették ma véka alá
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
Valaki tud játszani a Rainbow Six betával? Engem a matchmakingnél mindig kidob, szerver hibával.
-
gzoli0415
csendes tag
Sziasztok!
A Magyar store-ból letöltött Assassin's Creed Syndicate-hez van magyar felirat? -
zzola
titán
A COD BO3 magyar community csatornának mi a pontos neve meg tudnátok mondani?
Én bezsákoltam a BO3-at, ha szerencsém van, akkor ex és egyben leendő home társam is élvezni fogja.... -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A Black friday akcióban levő Driveclub-ok között mi a különbség? A 3000Ft-os is teljes játék? Mik a hátrányai?
A sima játékot nem engedi megvenni (ára sincs), mert már van ps plus előfizetésem. Ez miert van? -
Malachi
addikt
válasz lockdown90 #69337 üzenetére
Azóta sikerült belepni és ment is néhány kör, aztán fagyi. Pingek 80-200 között. Amúgy tetszene, de egyelőre nem sikerült nyerni egy körben sem.
-
MODERÁTOR
Nézelődök a store-ban, pakolászok a kosárba, egyszer csak látom, Journey - free . Bemegyek, download - sorry not available this time. Utána egy darabik a címek között free, de belépve a játékhoz már 50%-os Ft ár. Aztán kintről is eltűnt a free...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
FhRossi
tag
Tévedsz, ez már az új széria! Telefonon beszéltem velük, 2 emberük is azt mondta hogy az összes 1 TB Ultimate Player Edition csomag csak és kizárólag új szériás gép.
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
Wlac
Ármester
válasz FhRossi #69344 üzenetére
Amikor a gépemet vettem, nekem is megpróbálták beadni, hogy a Witcher 3-as bundle már új széria. Arra mondják rá szerintem, amire akarják, mivel csak el akarják adni a cuccot. Típusszámot nézz, az sosem hazudik.
Fentebb már kérdezte valaki, de a multi miatt érdemes a Killzone-t bezsákolni? Nincs más multis játékom, és UK Store-on nem akciós a Battlefield (és nem szeretnék US profilt csinálni).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Tatyla
őstag
Supportot csak fel kell hívni ott a kosárba a sok játék a lóvét meg nem akarja elvenni...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
MODERÁTOR
válasz Tatyla #69347 üzenetére
Nekem se sikerült éjszaka...
És most se... "We've encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later." One last thing a f@&#om.
Úgy tűnik, türelmem végtelen árja kemény gátat ostromol és megtörni látszik azon...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Tutu7030
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, mert nem tiszta a dolog. Most van egy ps3 és ps4 párosom ugyanahhoz az előfizetéshez. Egy másik ps4-re még megosztható, ha azon nem ez a fiók lesz az elsődleges? (ha igen, akkor azon az első fiókhoz kell majd a psn előfizetés?)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest