-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizcsap
tag
Szia!
Én kontrollerrel nyomom és próbáltam változtatni a gyári beállításokon, de rá kellett jönnöm, hogy jobb ahogy alapból ki volt osztva. Legalább is nekem jobban meg fog felelni, bár szoknom kell mert elég hülyén lehet/kell így fogni a kontrollert.
"To succeed in life, you need two things: ignorance and confidence."
-
A`rpi
addikt
Van aki erre esküszik, van akinek nem jön be.
Én nem használtam még, de különösképp nem vágyom rá. -
delibab
senior tag
tessék, ez tartalmazza az alapjátékot és az összes dlc-t, egyébként szerintem megéri a különbözetet!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Peat76
őstag
Semmi különbséget nem látok, igazából csak rendszer stabilitás, sebesség finomítás! Ugyanúgy zúg 😊😀😂😂😂😂!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Garada
őstag
DriveClub-ot szinte csak azzal toltam eleinte majd vissza-vissza tértem a kontrollerhez de igazából mind a két megoldást eléggé kedveltem bár nekem főleg hirtelen mozgások korrigálásánál annyira nem jött be ez a motion sensor ettől eltekintve igen jó alternatíva egy kormány helyett véleményem szerint.
-
marilllyo
veterán
Ő megvette, én az ő accjával letöltöttem majd visszalépek a saját accomba és együtt játszunk coop-ba. Mindenki a saját accjával. Összefogcsiban benne van.
(#76232) Madwe : Ja már megválaszoltad. Bár kicsit félreérthetően fogalmaztál mert gyakorlatilag nem ketten használunk 1 accot. De amúgy jah.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
-
james001
veterán
Szerintem semmi kidolgozatlanság nem volt a végében,pont hogy lezárja Ellie és Joel sztoriját. Ezért is érzem feleslegesnek a 2. részt,bár ugye abban már lehet nem ők ketten lesznek.
Én végighallgattam Neil Druckmann,Troy Baker és Ashley Johnson kommentárját a különböző részekből a játéknak,és a végén is mondtak pár érdekes dolgot. Youtube-on fenn van majd nézd meg.https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem is a valaha készült legjobb Alien-játék, egyiknek se volt még ennyire durva atmoszférája, egyik sem volt ennyire "valós". Baromi jó a környezet, a hangok, zajok, minden abszolút autentikus. Rohadt jó az is, hogy sokat kell gépészkedni. A lény viszont néha idegesítően agilis és nagyon "ragaszkodó". Miután megvan a lángszóró, csöppet változik a felállás, de nem nagyban, csak ad egy kis magabiztosságot.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
LeventeV
senior tag
Egy interjúban említették, hogy sokan írták fórumon, hogy rally világbajnok autók nincsenek a játékban, de ez nem azért van, mert ők nem akarták beletenni, hanem mert nem sikerült megegyezzenek minden gyártóval (khm... Toyota... khm...). Remélem ha látja a gyár, hogy milyen szakmai sikernek örvend a játék, és eladnak belőle pár darabot, akkor egy Asia DLC keretében bekerül a japán rally és a 3 autó a játékba.
Azt mondjuk nem értem, hogy a DS3 WRC miért nem került be. -
-
Djuree
félisten
-
kovsol
titán
-
marilllyo
veterán
Nos.
1: Hagyd a rewire-t. Nincs rá szükséged.
2: Közlekedj guggolva akkor nem hall meg.
3: Próbáld nem "észrevetetni " magad és ne használni a lángszórót, mert ha azzal kergeted el akkor tudja, hogy ott vagy és folyton vissza-vissza jön érted.
Ne rohanj soha!!! Gyorsabban túljutsz egy scene-en ha guggolva, türelmesen, szépen, lassan, kivárva átsunnyogsz mintha 30x megöleted magad mert rohanni próbálsz.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ribarszki
őstag
Nálam a szélsőséges érzelmek játéka. Néha úgy szét... a kontrollert meg a gépet a játékkal együtt, de ugyanakkor mégis szeretem, hiányzik, visszahív, hogy játszak még vele és cselezzem ki a dögöt. Tiszta Stockholm-szindróma
Because: Mire bejelentik, mire ideér.. Ráadásul a mostani akcióban 90k körül fut. Az új pedig nyakam rá, hogy nem 150k alatt fog kezedeni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Netfone
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest