- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
MikroTik nagyon is jó márka. Olvastam néhány bejegyzést itt a PH-n
nem kis pályás..."Bakancslistás" cucc fentebbi (RB951-2n) router nekem.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Igen, nálunk erre esküsznek a műszaki kollégák, mert megbízható.
Beállítás valóban bonyolultabb, nem is én "berheltem", viszont a kollégám egy áttekinthetőbb webes felületen állította be, közben mutatta, hogy mi-micsoda és nem kellett hozzá több tapasztalat, mint egy "mezei" routerhez, de ez állítólag azért mert egyszerűbb volt az a felület... Amit linkeltél írás, az baromi jó, elég részletes és valóban van egy olyan oldala, néhányan külön Mikro Tik tanfolyamra is jártak tőlünk, hogy a bonyolultabb típusokat és hálózatokat tudják konfigurálni... (Ebből a szempontból szerencsés vagyok, mert segítőkészek a kollégák.)Remélem utóbbit meg tudjuk rendelni valahonnan, ebben bízom, bár ez a mostani kisebb kiadás is jobb, mint a korábbi, szóval... Majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
A`rpi
addikt
Vagy ebben, vagy másik bejegyzésben olvastam, sok "nyávogás" miatt került varázsló ezekbe a routerekbe is. Így egyszerűbben betudja minden "halandó" állítani. Ha egyszer odakerülök, neki esek tisztességesen mindent kézzel beállítani, de addig még van mit a tejbe aprítani tudásban...
-
Robi86
senior tag
Ez a Driveclub néha nagyon gonosz tud lenni.
-
speed3456
aktív tag
Valaki tolja itt a Warframe-et? Unatkoztam gondoltam letöltöm és engem eléggé beszippantott Csak hát kicsit free to pay... Ha rászánja magát valaki akk lehetne fejlődni közösen
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
A`rpi
addikt
válasz speed3456 #60556 üzenetére
Rev-ek között nem ritkán teljesen más alkatrészek kerülnek a nyákra, ez is indokolja sokszor külön rendszer frissítéseket, (kvázi nem elhanyagolható milyen revhez milyen FW-t töltesz le.)
Másrészt FW frissítés döntő többségben hibajavítás miatt alkalmazzuk, ezért nagyon is nagy különbségek lehetnek. Most attól tekintsünk el hogy néha egy egy frissítés több kárt csinál mint hasznot, ahol rá vagyunk kényszerítve a frissítésre például PS4- ott sok választás nincsen, router-ek esetében, meg csak akkor javallott ha valami nagyon nagy gond van, mert ha valami jól működik kár hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz speed3456 #60554 üzenetére
Biztos voltam, hogy van olyan, aki ilyet használ és megy. Örültem volna, ha ez nálam is így van, de nem jött össze, legalább okosodtam is picit a kellemetlenségek ellenére...
(#60562) Moby: Köszi a tippet, de sztem ezt nem nekem találták ki, még felületesen belemélyedek műszaki dolgokba, de inkább a sales részét fogom meg, inkább szakmába vág, szóval a régi de jól működőt megpróbálom eladni és veszek egy újabbat ár/érték arányban.
A`rpi:
Kösz Skacok!
Ha lesznek hasznos tippek még ez ügyben, vagy más PS dologban, akkor írok!
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Uncharted The Nathan Drake Collection Special Edition megrendelve, remélem aznap(péntek) amikor megjelenik hozzák is.
-
andro93
aktív tag
Sziasztok
Valaki megmondaná, hogy a [linkben] szereplő Destiny bundle-höz miért írják mindenhol azt, hogy a kontroller egyedi festésű?
Én semmi különbséget nem veszek észre a mezei fehérhez képest.Illetve szerintetek megéri ez a bundle a 135 mátyást? Nagyon elgondolkoztam egy ilyen beszerzésén, de lehet érdemes lenne megvárni az Uncharted collectionos bundlet. Mindenképp az új cuh 1216os szériából akarok venni, mert azon már nincs a lakkozott felület, meg kevesebbet fogyaszt stb.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Az normális, hogy az 500 gigás gép tárhelyéből 5 giga adat van felrakva, de a szabad hely az 400 giga körül van?
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
Nagyjából rendben van, mivel eleve "hamisan" van feltüntetve 500GB csak 464GB formázva, az operációs rendszer is foglal le magának, így máris 400GB magasságában járunk, amire 60GB játékokkal számolva is 6darab felfér kényelmesen.
-
konikan
aktív tag
Tetszik az Mgs sztori so far
Mondjuk amikor zöldszemű atomzombik akik ultraviolet szerű fegyvertárral rendelkezve kergetnek, miközben lefutják a vágtató lovat ott kiégtem Meg amikor pofán vágom a bázison a katonát és "Thanks for that Boss" Külön topicot nem találtam a játéknak, ezért itt írom. Vagy rosszul látom?
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Attila VÁC
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek.
Egy kis gondom adódott a ps4 el.Egyik játék nál át kelet állítani a felfelé és lefelé nézetét mivel ellenkezőleg mozgott. Azóta minden játék nál kell állítani.
Kérdés: volt olyan hogy maga a gép ben be tudtam állítani az y tengely-t.Így nem kellett minden játék nál állítani. Van ilyen a ps4 nél?Mert csak a világítást tudtam lejjebb venni meg a hangszóró erejét.xbox 360
De nem találok olyant hogy hogy beállítás y tengely kikapcsolás.
A választ előre is köszi,,attól hogy a szavakat nem írom le helyesen, még kevesebb nem vagyok nálad"
-
konikan
aktív tag
válasz Attila VÁC #60575 üzenetére
Üdv!
Jelenleg ahogy olvastam nincs erre lehetőség.
-
haligali72
aktív tag
Nálam sem megy a psn már egy hete, viszont előtte ment. Van egy kábel tv-s modemem és egy d link routerem. Szerintem a routerrel nincs gond mert ha kiiktatom semmi változás,a modemet pedig nemrég vettem. A kábel tv re gondolok mivel nincs publikus ip-ém, hanem amit a szolgáltató kioszt, kifelé meg ki tudja hányan osztjuk az ip-t. Lehet erre valami megoldást találni?
-
marilllyo
veterán
válasz haligali72 #60582 üzenetére
Nálunk is kábelnet van. Nincs gondom...vagyis eddig nem volt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Scholes9
nagyúr
-
delibab
senior tag
-
MdewC
nagyúr
válasz haligali72 #60582 üzenetére
Mióta nem megy? Az új modem beüzemelése után működött egyébként, vagy azóta nem megy?
Volt bármi, amit állítgattál?Üdv!
Tegla80: Igen, elég megnyugtató volt így a tegnap este.
Á'rpi: Köszi, végül is elég, ált ritkán játszom 1-2 játéknál többel.
[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
-
F1rstK1nq
aktív tag
-
Telda
addikt
Hali!
Vett mostanában valaki a Telekom-tól gépet?
Még mindig CUH-1000A gépeket árulnak? -
tepenzed
őstag
Valaki tud olyan megbízható konzol boltot aki kiviszi a játékot ingyen pick pack pontra Pesten és a destiny taken king edition 17k körül van ?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
konikan
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #60597 üzenetére
Most komolyan, jön a film jövőre, és annak a farvizén ezt a "remastered" edition-t akarják megint eladni?
Scholes9
Ez egy 2013-ban megjelent játék, egy Marvel-es "hőssel" (nagyon nagy vonalakban. Ez a karakter kapott egy filmet, amire jövőre fog megjelenni, gondolom ennek okán jön a nag-nagy felújított kiadás. Activision a kiadó
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest