- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Detinyben én csak barátokkal tudok játszani? Hogy tudok idegenekkel játszani együtt coopban? Nincs valami kereső?
May the Force be with you!
-
-
Meghivott
addikt
Ha valaki vett már külön kontrollert,
a kontrolleren volt fólia, valamilyen ragasztás?
Amit a géppel együtt kaptam, azon volt, amit utólag vettem, azon nem... -
bandi0000
nagyúr
Beugratos kérdés, ha us accom és magyar játékot veszek lemezem és adnak hozzá ingyen dlc t akkor sr tudomleszedni rá?
Xbox One: bandymnc
-
Hzoltan969
tag
Sziasztok! Ha valaki játszik Destiny-t (ki nem , megköszönném, ha felvenne barátnak, mert solo-ban nem annyira buli. PSN ID: Hzoltan969
-
BMS
őstag
Mennyire kelendő játék ez a Last of us? Illetve tartozék a PS4 kamera?
Bundle-ben venném de nem kell egyik sem... el tudnám passzolni a játékot kb 10-13ezerért?
a Kamerát meg 13-15ezerért kb?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
N@idia
őstag
Aki a lemezes változatot vette a destiny-ből azokhoz lenne egy kérdésem! Én a Destiny Vanguard Edtion-t vettem és alapjátékot kaptam mindenki így kapta vagy kaptak,hozzá kódot ? Nekem Expansion Pass papír amin semmi kód nincs csak tájékoztató és 1 hónapos ps+ előfizetés van ....
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
kovsol
titán
válasz BlackDesert #29767 üzenetére
remélem elhasználtad, mert ha nem valaki le fogja nyúlni a kép alapján
May the Force be with you!
-
ForRedGlory
félisten
Na most hogy van ez a Destiny melle adott PS+ free trial? Ertem, hogy nekem nem lehet aktivalni, de baratnomnek miert nem engedi? Azt irja hogy 2098 Ft (vagy hasonlo osszeg) es gondolom le is vonna, ha nyomnek egy continuet. Ma vettem meg PS4-re is... Sosem volt PS+ neki, csak be van rakva alam kulon profilban.
[ Szerkesztve ]
-
pauliboy23
senior tag
Hülye kérdés a két profil egy gépen van?
Mivel a ps+ géphez kötött, igy több profilnál elég csak egy ps+ előfizetés, igy szerintem úgy veszi a rendszer, hogy elő előfizetés van.
ForRedGlory-nak válaszm
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
Meg tudom nézni valahol hogy milyen játékok fognak kijönni a közeljövőben? linkelne valaki?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
ForRedGlory
félisten
-
pauliboy23
senior tag
válasz ForRedGlory #29776 üzenetére
Igy sajna igen. Mert olyan mintha neki is előfizetése lenne.
-
Madwe
nagyúr
válasz ForRedGlory #29776 üzenetére
De miért? Hiszen neki is van ps+a miattad ( ha nincs tedd primaryba az accod s lesz) mi hátrány ért? Ugyanitt lennétek ha beadja a kódot...
-
shunter
aktív tag
A sony hivatalosan is elismerte a disc eject problémát. Kiadtak egy hiba megoldó videót a youtube csatornájukon.
PS4 Unexpected Disc Eject: http://youtu.be/yU2Z6alUAcI -
BMS
őstag
válasz pauliboy23 #29779 üzenetére
max 2015 de inkább amik még idén
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
addikt
Konzolvilágnál (fizetett reklám) szoktam én pl nézegetni, a főoldalon havi lebontásban tudsz lépegetni és ott látod hogy az adott hónapban melyik platformra milyen játék jön, elég gyakran frissítik az adatokat.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
nkAAA
aktív tag
-
boost
addikt
Kinek hogy jött be a Destiny? Nekem nagyon tetszik, jó arcok vannak közöttünk.
-
addikt
-
boost
addikt
válasz gyuribácsi88 #29788 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy mindenki az
-
ForRedGlory
félisten
-
Tatyla
őstag
[link]jön a raid
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
fricci
tag
Nekem nagyon bejött, neten sokan kutyázzák hogy mennyire primitív meg csőjáték de úgy látszik nekem pont erre van szükségem. Mondjuk csak esténként tudok most játszani 1-2 órácskát, de szombatra tervezek egésznapos kockulást (családot elküldtem a mamához ) akkor jobban fogom látni.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz ForRedGlory #29783 üzenetére
Ha lejárt, azt érdemes megpróbálni, hogy akkor beadja e a bnod profiljan, hiszen akkor mar Bem kap ps+t es sose volt arra véve, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest