Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    Este végére értem a Knack 2-nek. Nem vártam sokat a játéktól, ezért kellemest csalódtam benne. Knack a főszereplő, szerintem egy nagyon szerethető figura. Jól kitalálták, és alkalmazták a pályák kialakításánál, hogy Knack változtathatja a mèretét. A pályák szerintem ötletesek, sőt akad pár nagyon emlékezetes is.pl ami az óríás roboton játszódik az epic volt.
    A kaland kellően változatos, mindig jön szembe valami újdonság, ami fenntartja a figyelmet. Így a 12-13 óra nagyon hamar elrepült. A játékban elfeket, embereket és robotokat kell likvidálni. Erre a játék során a későbbiekben megnyitható skillek sokasága fog bennünket segíteni. Lesznek platformer és logikai részek is, ezek is kellően változatosak, és szerintem elég könnyen meg is oldhatóak. A világban közel 100 titkos ládát szórtak szét, ezek segítségével speciális tárgyakat kaphatunk, illetve Knackünket változtathatjuk meg. Továbbá akad itt még lopakodás, szépen megkomponált bossfightok és ütős Quik Time Eventek is. A sztori szerintem elég jó volt, ahhoz képest, hogy ez csak egy ügyességi játék. Volt benne egy két fordulat, de ugye ez nem egy rpg... A zene nem volt rossz, de mély nyomot nem hagyott bennem. A játékban van coop lehetőség, szóval gyerkőccel együtt is kitűnő szórakozást nyújt. Néhol gond volt a kamerakezeléssel, illetve az ellenfelek is lehettek volna picit változatosak. Összeségében jól szórakoztam, ajánlom főleg kisgyerekeseknek a közös móka miatt. Ha lesz Knack 3 figyelő szemem tuti rajta tartom majd.

    Lassan így a blacklogomat sikerül ledarálni. Büszke vagyok magamra, most néztem, hogy 7 hónapja nem vettem digitálisan játékot. Így sikerült legyőznöm a hörcsög énemet. Maradt még a Nioh 2, FF X/X-2 HD és a Thronebreaker. Mivel nagyon visszavágyok a Witcher világába, így szerintem a Thronebreaker lesz a soros. Jó játékot mindenkinek :C

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák