Új hozzászólás Aktív témák

  • syler123

    veterán

    Érdekes ez az év játéka dolog. Én pl most karácsonyra vettem a PS-t, hozzá pár játékot.
    A vásárlást ösztönző játékok egyike a Horizon Zero Dawn volt, mármint ami egyáltalán arra ösztökélt, hogy PS-t vegyek. Rengetegen imádják, tesztek stb.
    Szavakkal le sem tudom írni mennyire gyűlölöm. Az elejétől kezdve utálom a karaktert, onnantól kezdve hogy láttam gyerekként, azzal a hatalmas fejével a testéhez képest. Egy érdektelen semmit nem érő karakter, nagyon nem érdekel mi lesz a sorsa.
    A történet annyira borzalom, elnyújtott rizsa, hogy elnyomkodom, semmiről sem maradok le, csak az időmet rabolná. Ez a gagyi kamerakezelés a párbeszédeknél, az ezer éves szerepjátékokra emlékeztet.
    A harc: ez a része szintén kabaré, vagy még nem kaptam valami pajzsot a támadások kivédésére, de az ellenfél fogja magát és rám ugrik, bumm meghaltam... Nem tudok sehogy védekezni, mert maga a mérete akkora, hogy hiába ugrok el, attól benne vagyok a hatósugarában. Egy szemét ez a része.
    A legutolsó küldetést (nekem legutolsó, nem járok még a végén) úgy vittem végig, hogy kb csaltam, mert még erre sem gondoltak a készítők, pedig tuti nem szabadna engednie hogy elhagyom a küldetés helyszínét. Annyira bementem, hogy észleljenek az ellenfelek, kimentem a küldetés helyszínéről, amit az ellenségek nem tudnak elhagyni és akkor egyesével lenyilaztam mindenkit. Nyilván ígyis élvezhetetlen volt az egész.
    Most örülök hogy lemezen van meg, ha végig is szenvedem, tuti el fogom adni. Abban biztos vagyok hogy az életben többet elő nem veszem, ha sikerül egyszer a végére érni.

    Ettől a játéktól még a Monster Energy Supercross is élvezhetőbb, pedig...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák