Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz ProEvoFan #204418 üzenetére

    Csak bele-bele néztem ebbe a cikkbe, nem olvastam el, de a véleményem megvan a játékkal kapcsolatban.

    Szerintem ez a játék nem lesz egy kimondottan open world game. A videók alapján, felváltva, a cselekmény alakulásával fogja a játék a kezünkbe adni a különböző hősök irányítását. Nem lehet majd Thor-ral szabadon repkedni, villámokat szórni. Olyannak néz ki mint egy interaktív film, QTE eseményekkel. Csak itt nem egy gombot kell megnyomnunk egy QTE event alatt, hanem a megfelelő hősökkel kell x feladatot megcsinálnunk.

    Nem biztos, hogy ilyen lesz. De ha igen, akkor ezt nem tudom elképzelni normálisan megvalósítva. Vagyis meglehet, csak sajnos(?) ott az Arkham széria, és a Spider-Man ellenpéldának. És a mérce baromi magasan van. Egy teljesen open world játékot nem lehet ilyen játékmenettel megközelíteni.

    Részben érthető egyébként a kötöttség. Szinte lehetetlen ennyi karaktert szabadon engedni. Szóval nem teljesen értem a játék alapkoncepcióját. Röviden, a "hogyan gondolták ezt?" kérdésre gondolok. A legelején, mikor nekiálltak, mi volt a terv?

    Mi lett volna?! A pénz. Az Avangers (sajnos) szárnyal a Marvel mozik miatt, boldog-boldogtalan Marvel fan lett az elmúlt 12 évben. És ezt még senki sem lovagolta meg. Egyszerűen üzletileg muszáj volt. De lehet, hogy erre a Square Enix is és Crystal Dynamics is alkalmatlan. A Crystal Dynamics meg gyanúsan az, azok után amennyi kreativitással a Tomb Raider szériához nyúltak. :(

    Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, de szerintem nagy sírás lesz. A Bosszuállók Endgame után a Marvel fanok jelenleg a fellegekben járnak, ők a világ teteje. Egy középszerű, vagy simán csak jó játék méltatlan lenne ehhez az "életérzéshez".

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák