Új hozzászólás Aktív témák

  • hommeros

    őstag

    válasz gianni85 #19842 üzenetére

    Szubjektív véleményem, ezt vedd figyelembe:
    Ha játszani akarok mondjuk az ESO-val, akkor vennem kéne megint asztali PC-t, amit IPON-on kinézve kb. 300-380e között raknék össze. Azon elfutna szépen HD + MaX opciókkal. Vagy veszem a konzolt, és cc ugyanazt kapom, néhány effekt nélkül, 110k-ért.
    Ugyanez a helyzet az InFamous esetén is. Minimális a különbség a PC és PS4 között. Megtehetném, hogy veszek PC-t, de minek, ha kicsit gyengébb!? minőségben megkapom ugyanazt, egyenlőre olcsóbban. Ha 1 évig, akkor is spóroltam 200k-t a gépen. A játékok felárai pedig nem ütnek, használtan kint van minden 10-11k-ért.

    Def26 Nekem a COD-ban volt ilyen, ma. Leültem 2 hét után játszani végre. Ellenséges player pályát ownolva, alázva végig. Nézem killcamot, szaggat a srác, mint állat, és időnként, 2-3 másodpercre a killcam befeketedett és hirtelen máshol bukkant fel a csóka. Na ilyet még nem láttam.

    [ Szerkesztve ]

    Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

Új hozzászólás Aktív témák