Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Deck #167071 üzenetére

    Nagy öngól lenne ha nem. Ugyan... A Sony teljesen tisztában van egyébként az igényekkel. Én már annak is örülnék, ha a kívánságlistámon lévő játékok áreséséről jönne egy értesítés...:DDD (De annak is örülnék, ha a keresője normális lenne és pl kiadná a GTA sorozatot a "gran theft auto"-ra és ne csak a "grand theft auto" keresésre).
    Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy a többség ezt szeretné vagy sem. Ez attól függ, hogy hardver/szoftver szinten mivel jár a Playstation felkészítése arra, hogy prev. gen címeket vigyen. Mégis mennyibe kerülne ez a cégnek... és mennyi hasznot remélhet abból, ha ezt implementálja.... mindenki rohan majd a store-ba és veszi meg a régebbi címeket? Melyikeket? A legtöbb nagyobb címet remasterelte....Egy csomó játék játszható PS4-en is. GTA sorozat....stb. Erre lenne igény? Mivel akarnátok játszani? God of war 2-vel? Killzone-okkal? Még a szervereiket is lelőtték mert már a kutya nem játszott vele.
    Jó nyilván itt a ps4 játékok a ps5 gépen témáról van szó...nem egy gennel korábban...de a dolog innen indult ugye. Sőt még a PS2-3 környékén is volt valami, hogy volt egy ps3 széria, ami vitte a 2 játékait.
    Ha jól tudom a fő indok, amiért nem volt visszafelé kompatibilitás az az, hogy az előző gen is még jól fogyott. Nem hiszem, hogy a PS4 dübörgését ezzel le akarnák állítani. Szóval én erre messze nem vennék mérget.

    4k@60 fps...stb. Ez nem a gépen múlik. Vagyis persze azon...de a fejlesztőkön is. Lásd Crew 2. Kiadtak egy játékot 2018-ban GTA V szintű grafikával. Se HDR se 60 fps. Az Uncharted 4 idején mondta az egyik fejes egy interjúban, hogy megoldható lenne a 60 fps. De pénzbe kerül...sok pénzbe és nem biztos, hogy megtérül. Inkább fánkot meg sört vettek rajta. Nagyon kíváncsi leszek egyébként most az RDR2-re, hogy mit mutat a gépeken....

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák