Új hozzászólás Aktív témák

  • szzoo

    tag

    Véleményem a konferenciáról:
    Maga a show nagyon rosszul volt felépítve. Egy geg miatt beáldozni az egészet..., nem is értem hogy gondolták. A beszélgetős időhúzás szenvedés volt, a műsor végén megérdemeltünk volna legalább pár szót.

    A játékfelhozatal viszont nagyon erős volt. Tetszik, hogy a Sony továbbra is a saját játékokat tolja előtérbe. First-party játékok miatt érdemes volt megnézni a Sony konferenciát, third-party PS4 játékokért meg az MS-ét. :P

    Szerintem ebben a showban volt a legtöbb csúcspont: LoU2 mennyire durván naturális, a Resident Evil 2 felfedése, a Ghost of Tsushima erős atmoszférája és játékemenete, wtf a Remedy játékát itt látni, vagy ahogy Kojima szórakozik a néppel. Igazából majdnem mindent leírhatnék. Szélsőséges volt az egész jó értelemben. (Nem lehet véletlen, hogy a Naughty Dog az előző bemutató botránya ellenére megint ilyen trailerrel jelentkezett. Talán direkt botrányt akarnak megint?)

    Dátumokat már tavaly sem nagyom mutattak, ez nem lepett meg. Detroit, Spider-Man és szinte minden játék megjelenését vagy kisebb előadásokon (pl. PSX) vagy sima date reveal trailterben kaptuk meg. Amíg folyamatosan jelennek meg a játékok addig nekem mindegy, de attól rossz így felállni a show elől. Jó lenne már most tudni, hogy jövőre mik jönnek.

    A játékok jobbak, mint gondoltam. Már csak a játékidő a kérdéses. Nem hittem volna, de a Ghost of Tsushima érdekel a legjobban. De mindegyik címben van potenciál. Számomra legfontosabb, hogy a játékok frissek és érdekesek. Magyarázat nélkül, mindegyik gameplayen látszik a kiváló minőség. Ennyire még nem volt egyértelmű, hogy milyen hatalmas nagy lemaradásban van a Microsoft. Akár God of War magasságokban is lehet bármelyik játék.

    Összességében szerintem egy kihagyott ziccer volt a show. Kizárólag a hülye szervezés miatt. Főleg azért csalódás számomra, mert a Sony műsora volt az E3 legjobbja mellett az egyik legrosszabb is. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák