Új hozzászólás Aktív témák

  • #20844032

    törölt tag

    válasz penge111 #146308 üzenetére

    Nézd én azt az elvet vallom: van, aki a legújabb játékokkal játszik és van aki a legjobbakkal. Én az utóbbihoz tartozom :)

    Sokan a legjobb játékokkal akkor játszanak, amikor megjelenik. A legjobb játékok nem attól lesznek a legjobbak, hogy 10 év eltelik a megjelenése óta. Rosszabb sem, ez vitán felüli, de felesleges ilyen lózungokkat pukkantgatni. Az sem világos, hogy miként kapartál össze 10 év lemaradást, ha ennyire finnyás vagy a játékokra, hogy szerinted mindegyik generációban kevesebb jó jelent meg, mint az előzőben. Én rengeteg jó játékkal játszottam mindegyik generációban. A ps2 érában még többet, mert fiatal voltam, és marhára ráértem, de nem gondolom azt, hogy akkor jobbak lettek volna a játékok. Volt akkor is sok szemét, meg sok jó játék.
    Sőt. Most erősebb a ps vonal, mint a ps3 érában volt. Sokkal több az új IP az exkluzív vonalon, sokkal több a jólsikerült multiplatform, sokkal többször a ps4 a tragteplatform, mint a ps3 érában volt. A ps3 nem volt egy piacilag erős generáció, sokszor jutott a másodhegedűs szerep a ps3-nak. Tonnaszám jött rá az ótvar minőségű port, mert nem tudtak mit kezdeni a hulladék rsx-el, és a megfejthetetlen cell-el, és nem is volt olyan nagyon erős a piaci jelenléte, hogy nagyon megérte volna időt beletenni.

    sting2: pontosan erre is épül az egész. Nem baj, ha világosszürke a fekete amikor túl vannak küldve a ledek, úgysem látod, mert nem látsz szart sem a fényerőtől :) Személy szerint inkább egy 500nites oled, mint egy lcd bármivel, de ez már egyéni preferencia kérdése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák