- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz zzola #104105 üzenetére
COD esetében pont volt probléma,
így a DLC vásárlást én nem javasolnám ha nincsen magyar nyelv a borítón. -
glspeter1
őstag
Még hogy az AC Unity halott.
2 perc alatt összedobott 4 másik játékossal és eszméletlen jó volt!Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mass Effect Andromeda:
Meglepő, de nem lesz Season Pass
Live-Die-Respawn
-
Kanczy
veterán
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Vettünk egy ps4pro-t és van hozzá a gyereknek a deadpool nevezetű játék (is). Létezik, hogy játék közben megakad a játékmenet 1-1 másodpercre mindezt folyamatosan 10-20-30másodpercenként, mintha töltene és ez roppant idegesítő?! A youtube-on is nézegettem videókat és ott nem vettem észre. Van erre valamilyen megoldás csak, mert uc4 titanfall stb. nem produkál ilyet? Köszi.
-
A`rpi
addikt
válasz zzola #104116 üzenetére
Korábban hol volt szó a régiózármentes játékról?
Féligazságokkal félrevezeted a fórumtársat.Speciális esetben alkalmazzák, a régiózármentes kiadványokat.
(Láttam már én is ilyet, de ritka.)"Do PS4 games have regional locks?
In general, neither digital nor disc-based games will be region locked, but PlayStation recommends that all users purchase games at the region of their residence to guarantee the best overall experience and customer service. In certain instances, a software publisher may choose to region lock a game title for specific reasons, but Sony Computer Entertainment expects these instances to be uncommon."
A fórumtárs általánosságban véve kérdezte, lehet e probléma ha külföldről vásárol.
Minden bizonnyal lehet...
Régiózárat nem szórakozásból alkalmazzák, ezzel védik a régiónkénti
árszabásokat, vagy ha úgy tetszik ezzel nehezítik meg a leleményesebb
PlayStation felhasználók dolgát.PS3 óta a tendencia csak romlott, szigorúbb lett a játékmegosztás / szolgáltatás megosztás menete, és a régiózárral kapcsolatos szabályozás is.
Mire fel ez a nagy optimizmus, hogy az biztos régiózár mentes?
Feltehetően van régiózár azon a játékon amit UK-ből lehet vásárolni,
és te magad is ajánlottad.Ahogy a Németországban vásárolt játékhoz
sem szabadnem érdemes itthoni account-tal vásárolni DLC-t, úgy, nagy valószínűséggel UK-s beszerzés sem fog menni, csak UK fiókkal.[ Szerkesztve ]
-
SenorDave
tag
Üdv Urak!
Ma furcsa jelenséget produkált a gépem ....kb 10 perce játszottam mikor is felfigyeltem egy furcsa zajra amit a gép ad ki a lemezolvasó 30 másodpercenként nem is tudom mint ha lemezt próbált meg volna beolvasni , megpróbáltam berakni egy lemezt viszont pittyeget párat és vissza kiadta, utána a gépen megnyomtam a kikapcs gombot de valamiért rest módra váltott , ezután vissza kapcsoltam és egyből bevette a lemezt . Most nem ad ki hangokat viszont érdekel ,hogy mi lehetett az oka főleg úgy hogy több mint fél éve egyszer sem használtam benne lemezt.
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
Mafia3-hoz jött már javítás?
Mert megjelenésekor lehurrogtátok hogy laggol meg tiszta bugos.Most épp a legelső részét játszom Xbox Classicon / lassan a végéhez érek /, ezt annak idején csak 1X vittem végig, Mafia 2-t 3X, és most az 1.rész felkavarta a port és a 3.-ra is kíváncsi vagyok.
-
-
marilllyo
veterán
válasz Rigormortiis #104132 üzenetére
Sőt az 1.10-zel picit butítottak is a fák lombján a stabilabb frame érdekében. Mondjuk szerintem megérte.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
válasz Rigormortiis #104132 üzenetére
Nekem a kinézet nem fontos, olvass csak vissza most is épp a Mafia1-el játszok meg a Crash Wrath Of Cortexel.
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz marilllyo #104133 üzenetére
Most jatszom újra én is, mert ugye a goty nem kompatibilis a régi mentésemmel. De nem bánom, a Vicser megérdemli.
Viszont Keszeg még mindig egyszerű mint a faék. De úgy látom, ez alap bármilyen játéknál, amiben paci van. BF1. A jó isten mentsen meg attól, hogy lóra üljön az ember. MGS5 pont mint keszeg. Akkor már inkább kivárom a helikopátert
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
válasz Rigormortiis #104136 üzenetére
Én a B&W-t játszom és nem csak itt de az egész játékba inkább futkostam.....
-
béke
aktív tag
Hali, mi lehet a külömbség a két gép között? Nem találok infót, de valami biztosan lehet kiváncsi vok.
Ps4 Slim CUH-2106A
Ps4 Slim CUH-2016B
ThanksIlletve még egy kérdés ide tömörítve, mi a kaki-ért ennyire akadozós lagolos a JustCause3-om ennyire elrontották volna a játékot?! Nem érkezik majd valami update?!
Alá írás :)
-
Shamat
aktív tag
válasz Rigormortiis #104138 üzenetére
Van ilyen? És ezt hol állítom be, mert nekem ez új infó...
DEAD LIKE ME
-
zojjektum
senior tag
-
Deck
titán
Ha egy ps4-en 2 fiók lenne:
Ps4 Gép:
-> Fiók 1 (ps+) (dlc-k)
-> Fiók 21. Akkor mindegyik fiók tudna multizni egy adott játékban? DLC-ket mindegyik eléri?
2. A felhős mentés mindegyiknél működik? Vagy a gépre mentés is jó?
Mivel akkor lehetne 1 játékot ketten játszani és nem kéne várni amíg a másik befejezi a story módot, törölni a mentést, majd elkezdenem nekem is. Pl. Watch Dogs. Vagy Multis játékba mindegyikünknek külön statja lehetne.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
törölt tag
Mad Maxben nem lehet valamit kezdeni az autók baromi nagy input laggos irányításával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest