-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
A kontrolleren mi az a bemenet a 3,5 jack mellett balra?
¯\_(ツ)_/¯
-
KZP
őstag
válasz Carlos Padre #103595 üzenetére
Már kipróbáltam mindenféleképpen, csak az én fiókomba belépve szakítja meg a kapcsolatot, ha a kontrollert használnám... Mindegy, annyira nem jellemző, hogy így játszanék, csak bosszantó, hogy pont saját magamnál nem működik.
-
Petreszku
senior tag
Szia! Ezt is köszönöm, de nem véletlen választottam ezt a fajta megoldást. A gépre egy
Logitech Z906 van rákötve alapban. A kontrolleres megoldás akkor kell ha co-op módban játszom vagy a kedvesem még alszik. A fejhallgató márka meg a kényelem miatt lett választva, szemüveget hordok játék közben. Kényelmes és árban is jó vétel volt. -
Lackooo84
nagyúr
Ha a saját profilodon akarsz játszani úgy, hogy a PS4-et irányítod közvetlen a kontrollerrel, (nem a remote play appon keresztül) akkor egy másik profilba kell bejelentkezni a pc-n a remote playben, majd ugye a ps4-en is, és onnan ki fog dobni, miután bekapcsolod a kontrollert, majd rányomsz a saját profilodra. Így tényleg szinte csak egy kijelző lesz a pc, én így csinálom.
The Truth is out there...
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
Ez a Nier: Automata elképesztő. Annyira nem érdekelt ez a műfaj sosem, de a demo nagyon meggyőzött.
Ez ha jól gondolom egy folytatás? Fontos az előzmény?.-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
A`rpi
addikt
válasz Madwe #103607 üzenetére
Megjelenítés szintjén ez igaz, viszont DS4 irányából közvetlen az elérés, tehát nem a Remote Palay-en keresztül megy a kapcsolat azon része ami a kontrollert illeti.
Így kvázi az input lag része kisebb, bár az irányítás a kisebb részét veszi ki a sávszélesség igényből, és attól hogy PS ről játszunk a joy-nak fenntartott sávszélesség ugyan úgy ott van... Szóval nem sokat hoz a konyhára, de ha ott a közelben a PS talán így szerencsésebb a játék.
-
ferensz
senior tag
válasz gubisadam #103608 üzenetére
Hogy fontos-e az előzmény az majd szerintem akkor fog kiderülni, amikor ismert lesz a története az Automatának, egyébként pedig jól gondolod, egy sorozat része, bővebben itt.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gubisadam #103608 üzenetére
Hivatalosan folytatás/azonos világban játszódik mint az előző játékok:
De nem kell megijedni, gyakorlatilag önállóan is élvezhető lesz, az előző Nier játékhoz képest kb 8000 évvel később játszódik a NieR: Automata. (nyilván lehetnek majd benne visszautalások, amelyeket csak azok értenek, akik ismerik a világot, vagy játszottak előző játékokkal)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Adam0717
csendes tag
Sziasztok!
Végre megvettem első PS4-emet, és lenne egy kérdésem. A gép játék közben nagyon felmelegedik, viszont nem nagyon hallom, hogy a hűtőventillátor nyomná a levegőt. Akármelyik videót nézem a Youtube-on, mindegyiken olyan hangja van a konzolnak, mint egy repülőgépnek leszálláskor, és nagyon tolják a levegőt. Az enyém nagyon csöndes, és talán egy picike levegő jön a hátulján. Viszont minden játék hibátlanul megy, nem akadozik semmi. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez normális-e így? A konzol egy zsír új CUH-1216B Ultimate Player 1TB edition.Köszönöm, és boldog új évet kívánok nektek
[ Szerkesztve ]
My in-use PlayStation® consoles (40 in total): PlayStation® SCPH-1002: FreePSXBoot | PlayStation®2 SCPH-39004: FMCB 1.8 - OPL + ESR - 250 GB IDE HDD, SCPH-75004 Silver: Matrix Infinity FW 1.93 | PlayStation®3 CECHH04#1: OFW, CECHH04#2: CFW 4.90 Evilnat | PlayStation®Portable PSP-1004: CFW
-
^Boss
őstag
sziasztok!
az miért van, hogy pihenő módba kikapcsolva a készüléket folyamatosan megy még a venti?
régen nem csinálta.
kb 1 éves a gép. -
Madwe
nagyúr
válasz #20844032 #103614 üzenetére
Idén már a túl halk is gond lesz
(#103613) ^Boss Az új széria halkabb. Nomeg függ attól is, h épp mivel eteted. Játéka válogatja. Plusz ha játék közben kilépsz főmenübe, valóban több a terhelés, azzal tudsz még neki adni kis ledolgoznivalót.
Ha gond lenne s túlmelegedne letiltana a rendszer, azt észrevennéd
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
Az én gépem is baromi halk, 1116a széria. Nem hallottam még a ventit nagyon felpörögni.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
-
dokee78
félisten
Hogyan lehet a gyerek zárat beállítani,hogy kódot kérjen,ha például a GTA V-el akar játszani a tesóm?
Mert a gyerekzár be van állítva,de a játékok esetén lakat van.Tehát van olyan megoldás,hogy játékra klikkelve kéri a pin kódot?
-
MODERÁTOR
Úgy jártam, hogy ma meghozta a postás a múlt héten refund-olt Zavvi-s játékot. Kereken egy hónapba telt mire ideért (a szokásos másfél, max két hét helyett). Ráadásul már meg is vettem a Store-ban is mert ugyanúgy akciós volt, sőt, DLC-kkel együtt.
Ilyenkor mi van? Jól jártam, adjam el?
Illetve páran még írtátok, hogy hasonló cipőben jártatok, vagyis nem jött meg a cucc. Esetleg volt akinek most mégis?[ Szerkesztve ]
-
Baritone
tag
Sziasztok!
lenne egy újabb kérdésem:
Ha a ps plus 2 napos free triált felhasználtam, akkor a 14 naposat már nem tudom igénybe venni? Mert a 14 naposat szeretném felhasználni, és a subscribe-ra való kattintás után azt az üzenetet kapom, hogy nem vagyok jogosult igénybe venni.
Miért lehet ez? még nem használtam fel. A konzolon keresztül fel sem ajánlja a 14 napos freet, csak az 1-3-12 havi fizetőset.
Valaki tudja a választ?
Köszönöm előre is!
B.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Baritone #103633 üzenetére
"Sziasztok!
lenne egy újabb kérdésem:
Ha a ps plus 2 napos free triált felhasználtam, akkor a 14 naposat már nem tudom igénybe venni? Mert a 14 naposat szeretném felhasználni, és a subscribe-ra való kattintás után azt az üzenetet kapom, hogy nem vagyok jogosult igénybe venni.
Miért lehet ez? még nem használtam fel. A konzolon keresztül fel sem ajánlja a 14 napos freet, csak az 1-3-12 havi fizetőset.
Valaki tudja a választ?
Köszönöm előre is!
B."2 napos trial után nem jár 14 napos.
Ha ingyen szeretnél mindent kihozni, elsőnek beaktiválod 14 napot, ha ez lejárt utána 2 naposat, majd ezek után megveszed a Plus előfizetést.
Ha szeretnéd kihasználni a 14+2 napos próbaidőszakot,
regisztrálj másik PSN ID-t. -
buda86
csendes tag
egy utolsó (?) gondolat a magyarításhoz:
szerintem az angol beszéd + magyar felirat az, ami a legjobban tanítja a nyelvet. ha angolul hallod és angolul olvasod a játékot és nem értesz belőle semmit, azt kb a hajadra kenheted.
sokat köszönhetek a feliratos filmeknek fiatalabb koromból, nem azt mondom, hogy amellé nem kell semmi, de nyelvtanulás közben sokat segít, hogy növekedjen a szókincs meg a készség.
off vége
-
-
Baritone
tag
Ismét egy hülye kérdés:
a ps store-ban lévő játékok csak letölthető tartalmak vagy kiküldik a lemezt a megadott címre?
Tudom hülye kérdések ezek, de - mint említettem - most kaptam életem első konzolját.
B.
-
buda86
csendes tag
válasz Baritone #103641 üzenetére
amit storeban veszel az csak digitális.
nem rossz kérdés egyébként, nekem lenne ehhez egyolyan, hogy létezik olyan, hogy valahonnan rendelsz pl lemezes játékot, de kapsz előre egy letöltőkódot? tök jó lenne valamit megkapni "azonnal", de közben lemezen is birtokolni. aztán ha jól gondolom ennek vannak technikai akadályai is.
-
buda86
csendes tag
válasz Baritone #103646 üzenetére
ezzel még az is gond (kicsit válaszolva a saját kérdésemre), hogy:
lemez ahhoz kell, hogy igazold a játék eredetiségét. ha letöltöd előre és tudod lemez nélkül játszani a játékot, akkor ha az megjön, el tudod adni, mert semmire sem kell azon kívül, hogy polcra kitedd. így 1 áráért kettőt vettél. ha kéne a lemez a játékhoz, akkor meg tök felesleges, hogy előre letöltheted
pedig már 10 perce ez volt az álmom!
-
Wlac
Ármester
Screen recordinggal kapcsolatban kérdezem, hogy milyen beállítás kell ahhoz, hogy minden hangot rögzítsen a gép? Partyban játszottunk, azonban a filmen csak a játék hangja és az én hangom volt, a partneré nem.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest