Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz KisTücsök #8351 üzenetére

    Rajtam sincs szemüveg, én leírtam, hogy mindkét játék sz@r, függetlenül attól, hogy mennyibe kerülnek:)

    A különbség csak annyi, hogy azt is látom, hogy miért rossz (konkrétan ennél a gondnál maradva): mert ilyen az Unreal engine. Továbbra is úgy gondolom, hogy elsődlegesen az Epic feladata lenne ezt megoldani.

    Azt tudtad, hogy a PUBG eladásaiból 5% az Epichez vándorol a motor miatt? És azt, hogy ezen felül még külön fizetnek nekik az egyedi technikai támogatásukért, a motor finomhangolásáért? Na, ezért a pénzért cserébe járna a technikai támogatás, ami magába foglalja pl. ennek a gondnak az orvoslását..Még nem tudták megoldani, mert még a saját játékukban sincs benne, gondolom dolgoznak rajta és majd egyszer jó lesz mindkét játékban, illetve az összes Unreal motoros játékban a jövőben. Vannak olyan bugok/gondok, amiket a BH-nak kellene javítania/megoldania, de ezt pont nem nekik kellene/nem ők fogják megoldani, felesleges tőlük várni a megoldást, mert nem fog jönni.

    A legelején elmesélték, hogy azért választottak egy kész motort, hogy meglegyen a technikai támogatásuk, és a gondokat gyorsan tudják orvosolni a hozzáértők által, mert nincs kapacitásuk egy egyedi motor fejlesztésére. A jelek szerint nem az Unreal engine volt a legjobb választás erre a műfajra (mert egyébként tök jó motor, csak nem erre a műfajra lett kitalálva, ez egy új terep az engine számára is, most igazítja hozzá az Epic) :)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák