Új hozzászólás Aktív témák

  • Hát nem tudom, hetek óta olvasom itt a sírást meg a rívást, miközben ez egy 30 eurós, early access játék, és már most így félkész állapotban is jobb meg szórakoztatóbb mint a nagy stúdiók 60 eurós vacak, gagyi játéka, ami már a megjelenés napján arról szólt hogy majd jön hozzá 6 db dlc, darabonként 20-30 euróért.

    AC Unity, Batman, R6 siege, Mortal X, csak hogy pár olyan 60 eurós AAA játékot említsek, ami megjelenés után kb 1 évvel később ért olyan állapotba hogy játszani lehet vele, és ezeket nagy és okos, tapasztalt és ügyes stúdiók adták ki, nem egy semmiből érkezett koreai csapat. És az említett játékoknak a multi részével még tized annyian se játszottak/játszanak mint ezzel, aztán mégis gond volt az online részükkel.

    De egyébként aki anno megvette (mint én) megjelenéskor a GTA5 játékot (konzolra) az tudja hogy a multi része a megjelenés után még hónapokig használhatatlan volt, ráadásul nem csak a friss megjelenésnél hanem amikor kijött ps4-re is, akkor is hónapokig nem ment a multi, pedig a Rockstar nem egy himihumi, tapasztalatlan béna csapat.

    Nem mentegetni akarom a bluehole-t, de nem is jelent még meg a játékuk, senkinek nem volt kötelező megvenni ezt a játékot amíg EA fázisban van, majd ha megjelenik véglegesen és ugyan ilyen problémákkal fog küzdeni a játék, akkor joggal lehet mondani hogy wtf, menjetek a francba, de addig?

    A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

Új hozzászólás Aktív témák