Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Winne #6624 üzenetére

    Most belegondolva, nem nagyon volt még olyan, hogy ne halljam, milyen irányból lőnek, talán ha valami nagyon durva visszhangzás van, akkor esetleg, de amúgy ha nem hallanám szinte mindig az irányt, nem is játszanék ezzel a játékkal. Nekem e nélkül nem működhet egy multiplayer lövöldözős játék.
    Sokan írják, hogy nem hallják az irányokat. Ennek több oka is lehet, technikai és képességbeli különbség is, szóval szerintem abban lehet maradni, hogy van aki valamilyen okból kifolyólag hall szinte mindig mindent pontosan, és van aki nem. Nekem pl. borzasztó az aimom, hiába vertem bele több ezer órát CS-be meg COD-ba. A fejhallgatóval viszont olyan szinten együtt élek játék közben, hogy rengeteg helyzetben tudtam egy kicsit kompenzálni az aimomból adódott lemaradásomat, na meg a reflexem is kisegít néha, főleg közelről. :DDD
    Egyébként az sem fontos szerintem, hogy jó legyen a hang felszerelése valakinek, mivel annó az integrált hangkártyával + 900Ft-os fejessel is együtt tudtam élni, és most a fejhallgató láncommal se érzem magam különösebb előnyben ilyen téren.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák