Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz NyxNyxNyx #18861 üzenetére

    Pont azért perlik, mert az Epic már nem igazán akar segíteni nekik a motor fejlesztésében, holott vastagon fizettek/fizetnek érte. Ezt látjuk már egy ideje, ők próbálkoznak a motor javítgatásával, csak persze fogalmuk sincs hozzá. Más kérdés, hogy pont azért választottak ezt a motort, hogy a pénzért cserébe majd kapják a technikai támogatást. Ez a Fortnite elkészítésig így is volt egyébként. Egy másik fórumban már írtam erről hosszabban, szerintem teljesen érthető, hogy most már odáig jutottak a felek, hogy jogi lépések is megszülettek.

    Sokan Blikkesedve azt gondolják, hogy azért megy a pereskedés, mert a Fortnite is BR és a BH szerint ez másolás, de nem erről van szó. Kezdetben az Epic és a BH együtt dolgoztak a motoron, de szó szerint nagyon szorosan együttműködve. A két cég fejlesztői kéz a kézben jártak, a BH teljesen abban a hitben ringatta magát, hogy ez így is marad. Amikor kijött a Fortnite ez a kapcsolat megromlott, egyrészt mert felhasználták a PUBG nevét, logóját stb, hozzá, másrészt meg a BH aggodalmát fejezte ki, hogy az üzleti partnerük, akiknek fizetnek a motor használatáért és a jövőbeni fejlesztésekért közvetlen riválisuk is lett, de reményüket fejezték ki, hogy ugyanúgy dolgoznak majd együtt a motor jobbá tételében. Sőt, azt is nyilatkozták, hogy a Fortnite csak tovább szélesíti a BR palettát, ami jót tesz a stílusnak, sok sikert nekik. Persze mi mást is mondhattak volna, hiszen technikailag az Epictől függtek teljes mértékben, azt gondolták, hogy ok, itt a Fortnite, baromira nem örülünk, de legalább a motor fejlesztésben segítenek majd továbbra is.

    Na, ebből nem lett semmi, gondolom azért mennek már perre is, mert egy jó ideje magasról tesz rájuk az Epic, szóval mit veszíthetnek? Ők a motort jogszerűen használják, fizettek és fizetnek érte, nem tudja tőlük elvenni az Epic, segíteni meg egyébként sem segítenek már nekik, szóval akár perelhetnek is :)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák