Új hozzászólás Aktív témák

  • zo-lee

    aktív tag

    válasz tepenzed #18812 üzenetére

    Annyira örülök, hogy senkinek nincs jobb dolga, mint egy hetekkel ezelőtt írt bejegyzésen rugózni ... Komolyan mondom irigyellek benneteket, hogy ez a legnagyobb problémátok :DDD

    Egyébként amit írtam a mai napig fenntartom. Tény, hogy a patch-ek kijövetelével egy csomó eddig nem látott hiba került napvilágra, de a játék még így is bőven játszható. Elb@sznak folyamatosan pár dolgot, igen, de mondjatok nekem egy nagy kiadót, amelyik egyrészt hibátlan multi gémet adott ki, vagy ha nem is lett hibátlan a játék, ennyire tartották a kontaktot a játékosokkal a különböző (fb, twitter, t.köm tudja még hol) médiákon keresztül. És azért reszelik a játékot, mert a csíterezés az utóbbi időben az anticheat bevezetésével igencsak alább hagyott, csak mostanában inkább divat leszarozni / fikázni mindent, mint azt mondtani, hogy ez ez anticheat hiányzott, köszönjük.

    Igen, engem is felbosszant a tigriscsíkos ejtőernyő, meg a tök felesleges skinek, de én speciel bízom benne, hogy ha kiadják az új pályát, akkor megint nekiugranak az optimalizációnak.

Új hozzászólás Aktív témák